facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artimar Natuursteen

Artimar Natuursteen

Info

Artimar, Passion for stone
http://www.artimar.be

Geschiedenis

Een familiebedrijf dat zijn steentje bijdraagt in uw woning of bedrijf.

Al sinds 1990 is zaakvoerder, Stefan Maris, internationaal actief in de natuursteen. Artimar n.v. startte in 1995 als Houbrechts Natuursteen n.v. Enkele jaren later ondergingen expansie en export een naamsverandering. De nieuwe naam Artimar gaf het bedrijf een internationale toets.

Door de jaren heen investeerde Artimar in echte vakmensen die gebruik maken van de meest moderne computergestuurde machines en software. Dankzij computergestuurde CNC machines leveren we een perfecte afwerking aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het bedrijf gaat mee met de tijd en werkt steeds met het doel, top kwaliteit te leveren aan concurrentiële prijzen.

Wie voor Artimar kiest, kiest voor een totale service: hoge kwaliteit, korte levertijden, pre- en postproductie met inmeten, afleveren en monteren.

Door het grote succes barstte Artimar onlangs uit zijn voegen en verhuisde het naar een nieuwe vestiging in Tongeren. Een vestiging die bij de grootste natuursteensites van België behoort. Hier antwoordt Artimar u op al uw vragen en zorgen ze voor een correct advies in de 1300 m² grote toonzalen, ontwerp en advies ruimtes.

Kernwoorden voor Artimar zijn: innovatief, professioneel, flexibel, betrouwbaar en gedreven.

Adres: Luikersteenweg 218, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: +32(0)12 24 23 40
Stad: Tongeren
Route: Luikersteenweg 218
Postcode: 3700


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Artimar vacatures, Artimar calacatta gold, Soorten keramiek keukenblad, Keramische werkbladen, Composiet werkblad, Natuursteen keukenblad op maat, Natuursteen Limburg, Keramiek of composiet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IMD Metaaldesign IMD Metaaldesign 934 meter Wij zijn helemaal niet tevreden van LD Metaaldesign!!! Zij komen hun afspraken niet n...
Speelgroen Speelgroen 1 km Ecologische speeltuinen, houten constructies, pleininrichtingen en meer. En dit met h...
Omnia Projects Omnia Projects 2 km Ze kwamen al tweemaal bij ons om een poutrel te plaatsen. Beide werken werden volgens...
Voeg- en restauratiewerken Vandebeek Jean-Paul Voeg- en restauratiewerken Vandebeek Jean-Pa... 2 km Voeg- en restauratie werken Vandebeek Jean-Paul is een bedrijf dat al bijna 30 jaar e...
Dirk Jacobs Dirk Jacobs 3 km in mijn geval - ik raad 5/5 aan! mijn chauffeur arriveerde en was binnen 15 minuten g...
BB ramen & deuren BB ramen & deuren 3 km In een prachtig pand een keur aan hoogkwalitatieve deuren en ramen, met zeer deskundi...
Isola - isolatie & vloeropbouw Isola - isolatie & vloeropbouw 4 km In augustus'22 kwam ik in contact met Isola voor de installatie van een laadpaal voor...
Bouwpunt Jorissen NV Bouwpunt Jorissen NV 4 km Goedlachse en vriendelijke mensen, altijd snel geholpen en met de juiste uitleg!
Recensies
Keramiek keukenblad geleverd door deze firma. Het opmeten is echter niet correct gebeurd te breed en te hoog waardoor er lelijke grote kit-naden zijn aan de zijkanten en het blad in het midden doorzakt. De persoon die deze klachten is komen bekijken stelde zich enorm bot op en is gewoonweg weggelopen met de opmerking dat we het zelf maar moeten oplossen; "het is jullie probleem".... Nog nooit zo schandalig behandeld door een firma die zijn eigen fouten weigert te erkennen.
We zijn super tevreden van de goede en professionele service van Hamza. De verkopers hebben veel kennis en weten waar ze over praten. Tijdens het kiezen van de steen hebben ze ons zeer goed geholpen. De plaatsing is ook heel netjes verlopen. Artimar is een aanrader! Top service!!!
Blijf hier weg als je met respect behandeld wilt worden. De zaakvoerder is uitermate grof en heeft geen greintje respect voor zijn klanten. Hij voelt zich beter dan zijn klanten omdat hij de "grote baas" is en meer geld heeft. Wij hebben via Deaplus een tablet van Artimar. Wij hebben niet echt bij de tablet zelf stilgestaan omdat de keuken reeds 17000 euro kostte en we ervan uitgingen dat voor die prijs de tablet wel in orde zou zijn. Jammer genoeg is de tablet na een week al gebarsten omdat er geen ondersteuning onder gebouwd is. De zaakvoerder beschuldigd ons eerst dat we erop gaan staan zijn, maar wie gaat er op zijn keukentablet staan? Er is niet eens plaats om op te gaan staan want de tablet bevindt zich onder de kasten. Nadat wij hem eindelijk aan de wijs konden brengen dat we er niet op zijn gaan staan, spot hij ermee dat we een te dunne tablet hebben genomen en dat het normaal is dat die snel kapot gaat. Diep triest, vind ik dit.
Via Eggo een tablet besteld. Geen idee welk bedrijf de steen zou leveren, maar dat bleek dus Artimar te zijn. De nieuwe keuken wordt geïnstalleerd, de week erna komen ze het blad opmeten. Na een weekje wachten besluit ik toch eens na te vragen wanneer ze dit komen leveren: 7 WEKEN wachttijd! 7 weken voor een tablet te leveren lijkt me overdreven lang! Het jaar ervoor heb ik 10 werkdagen moeten wachten, zelfde steen, zelfde bedrijf. Ik wacht mijn 7 WEKEN!!!! geduldig af en bel net terug. 'U staat niet ingepland voor de verlofdagen'. Mijn 7 WEKEN!!! worden dus verlengd naar minstens het dubbele! En waarom betaal ik hier zoveel geld voor? En waar is de klantenservice? Het enige dat de vrouw aan de lijn kon zeggen 'Ja ik vind het ook lang'. Daar heb ik nog niet het minste aan! Als ik kon cancelen en geld terug, géén twijfel mogelijk!
1 advies: blijf weg van deze firma. Via eggo keuken Mechelen kwamen we in contact met hen. Het werkblad vertoont direct na gebruik hardnekkige vlekken een klein druppeltje water laat al een vlek achter. Resultaat is een blad vol met ongelijke vlekken. Heel lelijk en valt op. De persoon , zaakvoerder , die is komen kijken kwam heel arrogant over en stelde ons gebruik en onderhoud ervan in vraag. 'Maken jullie het wel schoon?' ' Jullie gieten er bijtende producten op' . Heel arrogant. Aan de kwaliteit van het blad zou het niet liggen volgens hen. Op het einde zei hij dat de vlekken normaal zijn maar dat het komt omdat er veel zonlicht is. Hallo?serieus?Daarna nooit iets gehoord. Onze vrienden die daar een blad via Eggo wilden bestelden, hebben we direct van gedacht doen verandere.
Mooie toonzaal met heel veel keuze! Goed advies ontvangen ook van de verkoper. Bij de aankoop van een keuken hier zeker langsgaan om een juiste materiaalkeuze te maken. Hier zijn ze eerlijk en luisteren ze naar wat je wenst ipv pushy te verkopen. Blij dat ik mij laten adviseren heb tot de juiste keuze die in mijn budget paste.
Wij zijn supertevreden van ons keukenwerkblad! We kozen voor keramiek van Marazzi, het is de eyecatcher van onze woning. Ook de afwerking is perfect. Bedankt!
Prachtig werkblad in kwartsiet laten plaatsen door deze firma. Super goede prijs en top geplaatst, met dank aan Kobe en de fijne verkoper Hamza. Aanrader.
We hebben een keramieken keukenbladen voor onze keuken besteld bij Artimar. De levertijd was langer dan verwacht/gehoopt en er was een kleine afwijking bij levering/plaatsing iets te kort. Maar het stuk werd op onze vraag vervangen en het uiteindelijke resultaat is prima. De hoeken zijn mooi afgerond en dus beter bestand tegen breuk. Het werkblad is prachtig en heel netjes afgewerkt. Na de vervanging van het stuk dat te klein was, was onze spoelbak beschadigd maar die werd op onze vraag vervangen, zonder enig probleem. Het heeft enig geduld gevraagd maar het resultaat is het meer dan waard!
Wij bestelden zowel onze keukentabletten als onze tafel bij Artimar en zijn super blij met het resultaat! Niet alleen beschikken ze bij Artimar over een mooie showroom met een uitgebreid gamma, ook het gegeven advies heeft ons enorm geholpen de juiste keuzes te maken. Daarnaast liep ook de communicatie en levering en erg vlot. Echt een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Artimar Natuursteen met het openbaar vervoer


Tongeren Overhaemlaan 80 meter
74
Tongeren Overhaemlaan 90 meter
74
Tongeren Rietmusweg 370 meter
74
Vreren Hamal 450 meter
74
Vreren Hamal 460 meter
74

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid