facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artecta-tuinen

Artecta-tuinen
Adres:
Telefoonnummer: +496391571
Stad: Alken


Recensies
Artecta-boomverzorging heeft in onze tuin een gevaarlijk staande eikenboom deskundig en op een veilige manier geveld. Alles werd netjes opgeruimd. Financieel geen verrassingen: de afgesproken prijs werd gerespecteerd. Een tevreden klant!
Een heel mooi tuinontwerp gemaakt met inplantingsplan voor onze tuin. Goede afspraken die steeds nagekomen worden en een professionele aanpak. Zeer tevreden!
Heel tevreden of het snoeiwerk van 4 eiken aan ons kantoor te GENK Dank u voor de goede zorgen Art. Echt een aanrader
Absoluut tevreden! Een grote boom met stronk werd verwijderd en een nieuwe aangeplant. Hele goede en duidelijke uitleg, altijd beschikbaar voor bijkomende vragen en snel antwoord op mails. Er wordt ook heel proper gewerkt. De factuur klopt ook met de offerte.
Goede intake van de opdracht met onderbouwd advies. Voorbereiding en uitvoering van de werkzaamheden zijn perfect verlopen. Goede nazorg en facturatie conform offerte. Kortom, Art is een vakman.
prima service : gedegen kennis over de boom en professionele aanpak- ik heb al meerdere keren op Artecta beroep gedaan, steeds met een zeer goed resultaat.
Zaakvoerder Art doet de werken zelf. Heeft een zeer grondige kennis van bomen en hoe deze op een vakkundige manier te snoeien zodat je nog héél lang plezier hebt. Zéér gedetailleerde offerte met duidelijk omschrijving van wat hij gaat doen en hij doet dan ook heel nauwkeurig. Kortom top werk geleverd.
verwijderen van zieke treurwilg werd veilig en goed uitgevoerd. Alle op voorhand gemaakte afspraken werden correct nagekomen. Zeer tevreden
Tuinarchitect Mils Garden heeft pas de hulp van Artecta ingeschakeld. Alles is professioneel verlopen volgens de afspraken die op voorhand zijn gemaakt. Alle bomen zijn op een professionele wijze gesnoeid en geveld & alles is proper achter gelaten, net zoals het hoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid