facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arrowing

Arrowing

Info

Ik gebruik mijn ervaring in verandertrajecten om mensen te inspireren en te ondersteunen, zodat verandering succesvol wordt geïmplementeerd.

Geschiedenis

Ik heb heel wat ervaring in het operationeel leiden en implementeren van change en turnaround verandertrajecten. Ik wil die ervaring ook doorgeven aan andere managers en bedrijven, zonder zelf in de managersstoel te zitten. Ik ondersteun senior managers en executives met advies en praktische begeleiding, vooral in change implementaties. Ik breng in kaart hoe hij/zij werkt, welke prioriteiten de persoon stelt, en hoe hij/zij met het team omgaat. Tevens ondersteun ik door bottom-up met de medewerkers van het team te werken. Ik breng in kaart hoe ze werken, welke rol ze invullen en hoe ze met anderen omgaan. Waar nodig stuur ik bij, of geef ik feedback aan de manager zodat hij/zij kan bijsturen. Door mijn interventies werken teams sneller en efficiënter, en zorg ik er voor dat alle aspecten afgehandeld worden en er geen cruciale dingen worden vergeten.

Adres: Piet Verhaertstraat 38, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 0496503232
Stad: Koksijde
Route: Piet Verhaertstraat 38
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid