facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aroy Kortrijk

Aroy Kortrijk
"Heeft u het al eens geprobeerd; de Thaise keuken? Bij Restaurant Aroy in Kortrijk zijn ze gespecialiseerd in de bereiding van dagverse Thaise gerechten, precies zoals ze die in Thailand ook maken. Op de menukaart treft u een uitgebreid aanbod aan noodles gerechten, rijst gerechten, Thaise vleesgerechten en verse vis gerechten. Als kindvriendelijk restaurant is aan de kinderen ook gedacht met een keuze aan snackgerechten met frieten. Restaurant Aroy is een Thais restaurant met terras, waardoor u zomers lekker lang buiten geniet van al dat lekkers. Bovendien is Aroy een rolstoeltoegankelijk restaurant. Kom snel zelf lekker proeven met het hele gezin!"
Adres: Steenpoort 13, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: +32497552871
Stad: Kortrijk
Route: Steenpoort 13
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Aroy Thai, Aroy Aroy menu, Thai Kortrijk, Aroy Thai Aarschot menu, Aroy Bubble Tea Kortrijk, Than Thai Kortrijk reserveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Than Thai Restaurant Kortrijk Than Thai Restaurant Kortrijk 174 meter Verzorgde bediening - Wat weinig rijst - Lekkere gerechten - vlot - Goeie prijs / Kwa...
San Saeb San Saeb 363 meter Voor wie van suiker houdt is het de hemel, voor ons was het de hel. Alles klaargemaak...
Thai Lin Thai Lin 453 meter Heel lekker gegeten, bediening top, na het eten nog wat nagepraat met de uitbater, sy...
Same Same Same Same 2 km Gezellige zaak kortbij de Expo , uitgebreide menukaart met lekkere gerechten , smaken...
Thai Viet Royal Thai Viet Royal 6 km Belde voor een take Away en men was heel onbeschoft aan de telefoon. Mijn honger was ...
Recensies
Verse Thaise gerechten ter plaatse klaar gemaakt in kleine keuken in eenvoudige zaak maar super lekker Thais gegeten met stokjes Arohj Maak
Was net op tijd. Geen probleem. Heerlijke Dim Sum en nu een nog betere , heerlijk smakende en geurende Red Curry Beef. Singha Bier erbij! Tot volgende week!!
Een van de betere thaise adresjes in Kortrijk, prijs/kwaliteit heel goed!
Een hele cozy place to try met ook lekkere thaise gerechten. Bij uitstek ook nog mensen in de zaak ontmoet van dezelfde etnische groep dus de avond was hier door nog meer geslaagd. Food always brings people together. Heel fijn om die bewuste avond in Aroy te zijn geweest.
Dit is het meest authentieke stukje Thailand in Zuid-West-Vlaanderen. De bediening verloopt niet altijd even gestroomlijnd. Het kan bijvoorbeeld al eens gebeuren dat je voorgerecht na het hoofdgerecht komt. Een andere keer moet je wat langer op je eten wachten. Maar als je weet dat alles kraakvers wordt bereid en aan een bijzonder zachte prijs, dan neem je dat er graag bij. Het draagt zelfs een beetje bij aan de sfeer. Heel veel mensen met roots in Azië komen hier eten, dus dan weet je dat je goed zit. Eén van mijn absoluut favoriete adresjes in Kortrijk.
Lekker eten en meestal heel vriendelijke bediening. Alles wordt vers ter plekke bereid. Indien druk voorzie je best genoeg tijd want het kan wel even duren eer je besteld hebt en tegen dat je kunt eten. Veel mensen bestellen rechtstreeks bij de keuken, waardoor je, indien je dit niet doet, soms later bediend wordt dan iemand die na jou binnen komt. Een gewaarschuwd man is er twee waard: bestel zelf gewoon ook aan de keuken zodra je aankomt. Heel schappelijk geprijsd. Laatste keer pad sie iew met scampi's geprobeerd en zal dit zeker nog bestellen. Zeer lekker en voldoende scampi's. Ook de gefrituurde kip met gebakken rijst is een persoonlijke favoriet.
Zeer lekker Thais eten. Prijs kwaliteit de beste in de streek. Bestelsysteem per telefoon kan beter. Zou liever kunnen bestellen via de website.
Zeer lekker, goed geprijsd en vriendelijk personeel
In de categorie 'prijs-kwaliteit' moeilijk te kloppen. Ik ga hier vaak een snel hapje eten. Smaakt nog echt naar Thais eten zoals we in Thailand zo graag eten Thaise koks en ze importeren ook alles zelf uit Thailand, en ook net als in Thailand super betaalbaar. Beetje aan de krappe kant. Enige wat soms vreemd kan lopen in de bediening: soms onwaarschijnlijk snel, soms tergend traag en onduidelijk wanneer je aan de beurt komt. Keuken is nu net verbouwd, dus misschien wordt dat ook wat beter.
Toevallig gevonden en zeker geen spijt van gehad. Heerlijk lekkere Thaise keuken in een klein restaurantje. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid