facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aroy Brasschaat

Info

Welkom op de pagina van Aroy!

Aroy is een Thaise take-away in Brasschaat.
Neem voor meer informatie een kijkje op de website: www.aroybrasschaat.be
Bestellen kan vanaf 16u op +32 484 76 75 86.



"Thaise take-away"
Adres: Bredabaan 304, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32472023004
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 304
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Thai Brasschaat bredabaan, Take Away Brasschaat, Aroy Kortrijk, Chinees restaurant Brasschaat, Chai Yo Brasschaat, Eten Brasschaat, Makaio Brasschaat, Deliveroo Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chai Yo Chai Yo 0 meter Best Thais eten van Brasschaat en omstreken ! Proficiat aan Pradit en haar team voor...
Chai-yo Chai-yo 0 meter Altijd super!! niet te lang wachten, zelfs niet in Coronatijden. Top!
Phuk Ng Phuk Ng 1 km Phuk Ng Good Food is een Food delivery en Catering service met een focus op Aziatisch...
Khawhom Khawhom 3 km Lekkere thaise gerechten
Recensies
Zelden zal ik reageren wanneer ik niet tevreden ben, maar nu kon ik niet anders. Ik wou vanavond op zaterdag de deur niet meer uit. Ik had een hele dag ondanks rugproblemen in de tuin gewerkt, had geen zin om te koken en ging dus hier mijn avondmaaltijd bestellen. Ter info ik woon op 1500 meter van deze zaak. Om problemen op voorhand te vermijden belde ik of het mogelijk was om bij levering aan huis met een bankkaart of app te betalen. Dat was niet mogelijk. Dus voorzienend als ik was ben ik mijn bestelling gaan doen in de zaak zelf en heb ik daar alles op voorhand betaald. De levering had ik pas twee uur later laten plannen, het was erg druk, ik had om halfzes ook nog niet echt honger. Toen de bestelde maaltijd geleverd werd moest ik aan de deur 5 euro extra betalen cash omdat ik net buiten brasschaat woon amper 200 meter. Ik had dit trouwens op voorhand duidelijk gezegd. De man die de maaltijd kwam leveren zei dit zijn bazin hem dit had opgedragen. Ok ik heb dit betaald maar had al snel veel spijt, alles was koud, de loempia´s taai.. kortom niet vers en niet lekker. Mensen doe de rit en ga zelf afhalen in mariaburg bij muae deng, duizend keer beter. Ik hoop dat deze zaak over een tijdje niet meer bestaat.
Heerlijk eten, voldoende grote porties en correcte levering. Aanbevolen!
1ste bestelling hier en ben aangenaam verrast! Vriendelijk, optijd geleverd en heel lekker eten. Ik zal hier nog bestellen. Klein opmerkingetje, voor mij mag er wat meer witte rijst bij zijn, voor de rest top! Bedankt!
Gewoon de beste Thai van Brasschaat en omstreken ! Zeer vriendelijke dame en altijd meer dan genoeg Prijs /kwaliteit Een echte aanrader en komen zeker terug ! Alain en Gigi
Eerste kennismaking, besteld via Ubereats. Snelle levering maar de soep was echt niet lekker. Tom ka kai was mierzoet, overdreven veel citroengras ook nog eens super pikant. Voor ons niet eetbaar en helaas weg gegooid. De rest van het eten was ok.
Enorm lekker gegeten! :-
30 minuten wachttijd meegedeeld - 1u30min realiteit... time management 0/10. Ben benieuwd naar de smaak en of het nog warm is.
Lekker eten en correcte levering. Ook grote porties. Prijs/kwaliteit zit volledig snor. Een aanrader in deze tijden, maar ook in de volgende tijden.
Veel eten en heel tasty. Ook echt een super cute girl die er werkt.
Echt degoutant onvriendelijke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid