facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arome Beauty

Arome Beauty
"Schoonheidscentrum voor huidverbetering, huidverjonging en figuurcorrectie, waar u ervaart hoe Renophase en DR Schrammek behandelingen en producten de balans in uw lichaam helpen herstellen. In een persoonlijk consult wordt uw behandeling of kuur voorgesteld en geadviseerd naar uw nabehandeling toe, voor een optimaal resultaat, thuis en in ons schoonheidsinstituut."
Adres: Dreef, 9041 Oostakker
Telefoonnummer: 09/228.40.64
Stad: Oostakker
Route: Dreef
Postcode: 9041



op zoek naar gerelateerd: AROME Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Queen's Beauty by Natalia Queen's Beauty by Natalia 1 km Technik Usług Kosmetycznych
Maison Beaute Maison Beaute 3 km beuty salon van A tot Z voor jouw schoonheid relax en veel meer ....
Beauty & Make Up Studio Heidi Fonteyn Beauty & Make Up Studio Heidi Fonteyn 3 km Gelaatsverzorgingen, massages, pedicures, manicures in een rustgevend kader.Professio...
Recensies
In het voorjaar had ik een LPG behandeling van 12 beurten bij Arome Beauty, de resultaten waren uitmuntend. Tussen de behandelingen door liet ik bij Brigitte ook al enkele keren m’n gelaat verzorgen. Ze deed een Green Peel en Fresh Up! Het was alsof ik een nieuwe huid aangemeten kreeg, ferme aanrader! Brigitte is een aangename en lieve vrouw, ik kom helemaal tot rust in dit instituut!
Ik ben naar Arome Beauty geweest voor de LPG kuur en ben enorm blij met het resultaat. Je ziet een duidelijk verschil tussen voor en na en de behandeling voelt aangenaam. Zeker een aanrader :
Ik heb een endermologie sessie gehad, super contect van mijn resultaat. Mijn resultaat is meer dan verwacht en was direct al zichtbaar!! Toffe madame! Top service! Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid