facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aroma's

Aroma's

Info

De naam zegt al veel! Ik maak leuke kaarsjes, melts, enz. met essentiële olie. Alles wordt gemaakt met natuurlijke producten.

Adres:
Stad: Arendonk



op zoek naar gerelateerd: Aroma Turnhout, Ontbijt aan huis Arendonk, Ontbijt aan huis Lille, Ontbijt aan huis Oud-Turnhout, Ontbijt aan huis Tielen, Ontbijt aan huis Ravels, Ontbijt aan huis Turnhout, Ontbijt aan huis Merksplas
Recensies
Als het kon gaf ik 6 sterren! TOP kwaliteit, TOP service. Sterk aanbevolen!
Heeeerlijk ontbijt met veel keuze tussen verschillende ontbijt formules en ook aparte gerechtjes. Ook voor een koffietje en taartje in de namiddag is het hier heerlijk vertoeven. Bediening is altijd supervriendelijk en zorgzaam. Zeker aan te raden!
Op zoek naar een heerlijk ontbijt? The place tot be... Aroma!
Lekker, lekker en lekker, vriendelijke mensen en een gezellig plaats.
Gezellig en vriendelijke bediening, daarenboven heel lekker gebak gegeten. Toppie!
Ontbijt en lunch zijn hier echt top! Je krijgt hier waar voor je geld. Soms zelfs een beetje veel, zeker het ontbijt is ruim voldoende! Ze doen hier echt moeite, zelfgemaakte choco, confituur, slaatjes... Een echte aanrader!!!!
Super lekker om te gaan ontbijten en te gaan lunchen!
Heel vriendelijk,en veel lekkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid