facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aroma House by VDC

Aroma House by VDC

Info

Welkom op mijn pagina.
HIer vinden jullie meer informatie over het gebruik van essentiële oliën in het dagelijkse leven.
Voor mensen en dieren.
Young Livinig independent distributor (essentiële oliën & aromatherapie) ID:18865714

Adres:
Stad: Zingem



op zoek naar gerelateerd: RadarBox, Flight radar, RadarBox app, Google flight tracker, Flight radar military, Flightradar24 Helicopter, Radarbox24 ADS-B nl, Airnav Europe
Recensies
Heel charmante plaats met een super uitbaatster. Naast lekkere koffie kan je er ook een heerlijke pannenkoek of ijscoupe eten. Ook een leuk assortiment bieren aanwezig.
Fantastische koffiebar met heerlijke taarten en een fantastische gastvrouw, meer heeft een mens niet nodig!
Hartelijke ontvangst door een heerlijke gastvrouw, héél gezellig zitten en de beste taart van Oost-Vlaanderen en omstreken! Een aanrader voor groot en klein want de speelhoek voor kinderen mag er ook zijn!
Heel gezellig! Een van mijn favoriete spots! Zeker een bezoekje waard! Love Mieke
Super sympathieke dame en... lekkere taarten!
Met de beste taart die je telkens met een glimlach opeet!
Super madame, overheerlijke taart, super lekkere soep
Dat is zeker een plaats waar je moet geweest zijn ,en na een eerste bezoek plan je zo wie zo een tweede en een derde ..... Heel gezellig lekker en super vriendelijke bediening en alles vers gemaakt door Mieke zelf ga zeker eens langs je zal er geen spijt van hebben .
Heerlijke ice tea!
Lekker, gezond, gezellig rétro! Prijs-kwaliteit dik oké! Gezelschapspelletje spelen mogelijk, dus geen excuses voor smartphones of tablets aan tafel voor de kids of volwassenen Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid