facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Armurerie de la Louve

Armurerie de la Louve

Info

Bienvenue dans votre nouvelle armurerie qui vous propose une gamme variée d'armes neuves et d'occasion, de munitions, de vêtements et accessoires .

Adres: Rue du Canal 5, 7100 La Louvière
Telefoonnummer: 064 22 40 22
Stad: La Louvière
Route: Rue du Canal 5
Postcode: 7100



op zoek naar gerelateerd: Supershooting, Armurerie Delattre, Armurerie Calet, Armurerie Hanssen
Recensies
Niet verschrikkelijk! Koop zonder al te veel advies van de verkoper een glock 17 met kogeltjes met de platte kogeltjes die de wapensmid levert. Na thuiskomst vuurt het pistool één op de drie een kogel af. Keer terug naar de wapenkamer waar ze me vertelden dat het gerepareerd zal worden als ik het net heb gekocht, dus al geen overeenkomst binnen 15 dagen normaal bij een nieuwe uitwisseling maar goed ik accepteer de reparatie. 5 weken later, nadat ik erop had aangedrongen, kreeg ik te horen dat hij terugkwam. Ter plekke aangekomen heb ik een negen gekregen! Je demande pourquoi ne pas m avoir rendu un neuf de suite et la ont me dis que je suis responsable car il o.t trouvé des plombs pointus bloqué dans le pistolet que c est de ma faute mes que comme je suis bon client ont m en rend un negen!!!! Ten eerste heb ik geen puntpellets en ik kocht mijn platte kogeltjes op de dag dat ik een pistool van hen kocht! Twee, als het mijn schuld is, geeft niemand een nieuwe terug! Ik geef het op, ook al begrijp ik diep van binnen dat ze me stormenderhand hebben veroverd, maar vertrek met een nieuwe troost en verrassing, hetzelfde probleem! Ik ga daar niet terug om het defect te testen, maar ik zal rechtstreeks contact opnemen met de verkoper, want allereerst laten ze me eruit zien als een idioot met hun scherpe kogels en ik vraag me af of ze me niet hetzelfde hebben gemaakt ... om te vluchten !!!!
Zeer goede contacten met operators, goede infrastructuur, kwaliteitsartikelen voornamelijk gericht op de jacht. Kleine flat: niet veel artikelen gewijd aan kleiduivenschieten ten nadele van schutters.
Ik raad het ten zeerste aan, ik weet zeker dat je tevreden zult zijn. Ik ben er geweest om een ​​keymod zoeker aan te passen maar in Belgie is er niet zo'n soort helaas voor mij, maar ondanks alles heeft de verkoper zijn best gedaan om een ​​oplossing te vinden hij heeft hier en daar gebeld hij heeft me prima geholpen hij was zelfs bereid om me een adapter te geven die hij voor onderdelen gebruikte. Deze jongeman is in ieder geval zeer professioneel, beleefd en vriendelijk. De winkel is erg mooi zelfs luxe, veel keuze en met voldoende gratis parkeergelegenheid.
Correct advies. Niet veel op voorraad toen ik langs ging en de baas ontdekt samen met mij als hij aan het kijken is dat hij geen ruime keuze meer heeft aan pellets, schietdeuren, enz... Kocht een doos pellets voor € 21,- toen ik exact dezelfde voor € 6,80 in een andere winkel vond en het is gebruikelijk om ze voor € 8,- te vinden op internet. Dus echt heel erg duur.
Zeer goede winkel als je een probleem hebt, ze doen er alles aan om ons tevreden te stellen. Erg blij mee maar aankoop in de winkel
Mensen aan de top sommige producten goedkoper dan elders
Super goede winkels, aanbevolen aan de top zelfs voor eenvoudige pellets verkopers met ongelooflijke sympathie
mooi arsenaal, bekwame baas, altijd klaar om te helpen en meer te weten te komen over de producten en altijd met een glimlach en geduld
Super arumerie vader en zoon luisteren naar de klant Ik raad jas superlaarzen aan de kameel super goede prijs bedankt
Zeer mooie wapenkamer met een grote verscheidenheid aan producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid