facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Armonea Spanjeberg

Armonea Spanjeberg

Info

Dit is de facebookpagina van Armonea Woonzorgcentrum Spanjeberg, een ouderen- en verzorgingstehuis in het centrum van Zellik.



"Ons uitstekende zorgteam staat dag en nacht voor u klaar. Met een aangepast zorgplan garanderen wij u de allerbeste ondersteuning. Dat betekent niet alleen verzorging wanneer het u het beste uitkomt, maar ook een open communicatie, zodat wij ons kunnen aanpassen aan uw behoeftes. Het enthousiaste animatieteam organiseert wekelijks activiteiten, regelmatig met scholen uit de buurt. Op zomerse dagen trekken we naar de markt in Asse. Wie het liever wat rustiger wil, kan op het terras of in een van onze leefruimtes vertoeven."
Adres: Brusselsesteenweg 544, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Stad: Zellik
Route: Brusselsesteenweg 544
Postcode: 1731



op zoek naar gerelateerd: Armonea Mechelen, Armonea organigramme, Armonea assistentiewoningen, Armonea Turnhout, Werken voor Armonea, Armonea Brasschaat, Armonea Leuven, Ombudsdienst Armonea
Recensies
Verzorgd en netjes! Heel bekwaam personeel!
Slechtste woonzorgcentra dat ik ken Ik mag mijn grootmoeder niet eens bezoeken noch bellen. Een schande meer heb ik hierover niet te zeggen.
Zeer degelijke en warme opvang van de residenten en bezoekers
Correcte opvolging, vriendelijk personeel
Mijn groottante herleeft, dank aan Spanjeberg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid