facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ark van Noë

Ark van Noë

Info

Kinderboerderij op wielen. Huur ons voor kinder- of bedrijfsfeestjes. Er kan volop geknuffeld en geaaid worden!



"Recreatiedomein in het hartje van de Kempen. Een brasserie met ruim zomerterras en grote buitenspeeltuin, sprookjesachtige Glamping, feest- en eventlocatie, verhuur van kano's en kajaks op de Kleine Nete, teambuildings voor particulieren en bedrijven en een zomerse beachbar. Bij de Ark van Noë vindt u het allemaal."
Adres: 2550 Kontich
Telefoonnummer: 0478376614
Stad: Kontich
Postcode: 2550


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KInderboerderij Altena KInderboerderij Altena 2 km De beste school
Recensies
Zeer aangenaam verblijf gehad ondanks het regenachtige weer. Gezellig ingerichte tent op een mooi ingerichte locatie. Gezellig verlicht ‘s nachts. Het ontbijt was ook zeer lekker en leuk om dit wel buiten te kunnen opeten :-. Door de regen was ons terras wel zeer glibberig waardoor de dochter van 2 jaar regelmatig op de grond lag.
Leuk en proper terras met ruime en goed onderhouden speeltuin. Je kan er een hapje eten. Kinderboerderij aanwezig. Overnachten mogelijk op de clamping.Op en afvaarplaats om te Kayakken.Lage prijzen.
Zeer fijne / warme / kindvriendelijke accomodatie. Heel fijn ontvangen, prachtige tent met al het nodige comfort, het domein is super proper en heel kindvriendelijk! Echt genoten van ons weekendje weg
Aanrader!! Super leuk weekend gehad. Glamping is meer dan in orde. Alles netjes en aanwezig. Onze Glamping tent stond in de alpacaweide met bambis en schapen. Zeer leuke ervaring. Wij komen zeker nog eens terug!
Teleurgesteld, wij zijn langsgeweest met een tafel van 8pers , 19€ voor 2 garnaal kroketten niet vers, en 20€ voor een visburger niet vers, zelf af te halen wat niet echt duidelijk gecommuniceerd is. Heel jammer wij komen hier niet meer terug.
De glamping tent was zeer tip top inorde. De ijskast en diepvries bij de schuur waren wel vuil en zaten vol met vliegen erin. De sanitair blok zou moeten gesplitst worden tussen mannen en vrouwen. Het is geen leuk gevoel als je u tanden aan het poetsen bent en hoort dat iemand op het toilet zijn behoefte doet. Ontbijt en Kajak waren zeer lekker en leuk. Wij zijn 1 dag en nacht gebleven en vonden dit meer dan voldoende. Jammer dat de strandbar dicht was.
Wat een heerlijke plek om te vertoeven! Toegegeven het mooie weer speelde ook zijn rol, maar toch, de mooie locatie, de prachtige diertjes, de vriendelijke bediening... top!
Zalig met kinderen Zelfs ook heerlijke gerechten en hapjes. Mooie speeltuin Kajakken kan er ook
Super fijne kajaktocht! Van Ark van Noë tot in Grobbendonk mooi kunnen peddelen en genieten van de geweldige natuur. Heel vriendelijke service! Absoluut een aanrader!
Een heel leuke glamping ervaring! Grote tent met groot terras aan. We hadden ook een mooi zicht op het water. Heel tof dat er zo veel diertjes zijn om te bezoeken! 'S avonds genoten van de mooie lichtjes en 's morgens van het lekkere ontbijt dat aan de tent geleverd wordt. Enkel in de tent naast ons zat een gezin met krijsende kinderen en was minder leuk, maar daar is niets aan te doen natuurlijk. Op de tweede dag hadden we een kajak gehuurd en hebben we een ontspannen tocht gedaan over het water. We komen zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid