facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aristée

Aristée

Info

Fromagerie à Rhode-Saint-Genèse, idéalement située et proposant fromages et petits plats italiens. Nous vous accueillerons avec grand plaisir.

Geschiedenis

Fromagerie à Rhode-Saint-Genèse, idéalement située et proposant fromages et petits plats italiens. Nous vous accueillerons avec grand plaisir.

Adres: Avenue des cèdres 1, Rhode-Saint-Genèse, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222031103
Stad: Rhode-Saint-Genèse
Route: Avenue des cèdres 1



op zoek naar gerelateerd: Fromagerie chaussée d'Alsemberg
Recensies
Zeer grote keuze
Ongelooflijk! Hier is een kaasmaker die zijn vak kent en wiens werk bezielt en fascineert! De keuze is magnifiek en als kers op de taart worden sommige kazen ter plekke gerijpt door de persoon die ook achter de toonbank zal staan. Heel duidelijk de beste kaasmaker die ik ooit heb geproefd.
Zeker de beste van de raffinaderijen in Brussel en omstreken. Altijd glimlachend, behulpzaam en gepassioneerd, zal Laurent, een echte expert in rijpen, u heerlijk adviseren naar uw smaak en u zijn nieuwste kaasontdekkingen uit heel België maar ook van elders laten ontdekken! Mis niet!
Top van de poppen. De gedroomde kaasmaker die we zochten. Persoonlijk advies, sublieme kazen, alle producten zijn perfect hun vlees uit Graubünden is absoluut magnifiek. En daarnaast worden we met een oprechte glimlach ontvangen. Juich!
Een echte professional tot uw dienst! Altijd uitstekend advies om ons perfect gerijpte kazen te laten ontdekken.
Uitstekende ambachtelijke affineur met een ruime keuze aan rauwmelkse kazen. Aarzel niet om je te laten leiden door zijn baas, Laurent Wathelet, hij zal je smaakpapillen weten te verrassen en je kaasnuggets laten ontdekken. Een pluim voor zijn kaascreaties en zijn cheesecake om voor te sterven.
Top kaas! Goed advies met een glimlach en passie! Speciale vermelding voor hun feta.
Deze nieuwe kaasmaker is gewoon uitzonderlijk! Top ontvangst en advies, en de kazen en charcuterie zijn heerlijk! Vraag om iets nieuws te ontdekken!
Super kaaswinkel, veel keuze, producten van zeer goede kwaliteit, gevarieerd. De beheerder aarzelt niet om u indien nodig te adviseren. Ook "tijdelijke" producten, wel zo prettig als je daar regelmatig heen gaat
Bestel schalen kaas en charcuterie voor een bedrijfsbijeenkomst. We kregen mooi gepresenteerde tray's met producten van goede kwaliteit en vriendelijk personeel dat de trays klaarmaakte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid