facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arijs Afhaalcenter Seafood

Arijs Afhaalcenter Seafood

Info


In ons afhaalcenter verwelkomen wij iedereen om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment aan vis, schaal- en schelpdieren,traiteur, wijnen,..

Geschiedenis

Het Afhaalcenter Seafood is zeker niet enkel gericht naar professionele bezoekers. Ook de hobbykok en -bij uitbreiding- éénieder die op zoek is naar een kwalitatief mooi én betaalbaar product uit de zeven wereldzeeën, kan terecht in het winkelgedeelte van het Afhaalcenter aan de Atealaan. Naast een prachtige verse vistoog en een uitgebreid diepvriesgamma, vindt u er ook een selectie wijnen, cava’s en champagnes die zich uitstekend lenen om gedronken te worden bij vis- en schaaldiergerechten, een assortiment kruiden, specerijen & marinades, Japanse culinaire specialiteiten, een uitgebreid assortiment gerookte producten en zuurwaren én dagvers bereide visgerechten.

Beschikbaarheid van de meest recente in culinaire middens gehypete producten, het voortdurend aanpassen van het gamma op het ritme van de seizoenen en regelmatige promoties voor verse vis aankopen, drie redenen om ons geregeld eens een bezoek te brengen. Laat bij gelegenheid ons uw mailadres noteren zodat we u regelmatig kunnen informeren over nieuwe introducties, proeverijen en interessante winkelacties.

Ons behulpzaam winkelpersoneel en onze chef kok staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden en, in de mate van het haalbare, al uw specifieke wensen waar te maken.

Als extra service bieden wij u ook de mogelijkheid om mosselen uit onze mosselautomaat te halen. Ook mosselgroentjes, kruiden, saus en frietjes kan u hier verkrijgen. Zo kan u als mosselliefhebber 24/24 terecht bij ons.

Adres: Atealaan 21, 2200 Herentals
Telefoonnummer: 014229038
Stad: Herentals
Route: Atealaan 21
Postcode: 2200



op zoek naar gerelateerd: Arijs Herentals mosselen, Visfactorij herenthout, Arijs Herentals Openingsuren, Vis factorij facebook, Visboer Limburg, Vishandel Hasselt, Viskraam Herenthout, Visbuffetten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Eccelpoel Van Eccelpoel 3 km Iets prijziger, maar dit is dan ook zijn geld meer dan waard. Is een super-delicatess...
De hoevekip De hoevekip 4 km Kip aan't spit, ribbetjes, patatjes enz...
Recensies
Onlangs voor de eerste keer geweest. Veel keuze zowel diepvries als vers.
Vandaag zondag 25 september 2022 mosselen gehaald en het was weer een ramp op alle gebied . Gewoon ouwe bazaar weeral maar eens want het is niet de eerste keer de laatste weken dat het product ondermaats is De kwaliteit is steeds zeer wisselend wat mosselen betreft . 1x was het de moeite waard zo een 2 weken geleden Nu vandaag was het oud ineengekrompen rubber. Shame you Arijs om door te gaan voor een visgroothandel met kwaliteit. De laatste weken is er ook geen aanbod en zeer weinig volk. Ik betwijfel zelfs of het Zeeuwse mosselen zijn die jullie verkopen want daar kan je ook nergens iets van terugvinden. Alles de vuilbak in . Niet te eten Zonde van de tijd en het geld Normaal een wekelijkse klant , nu is het gedaan.
Alles was mooi gepresenteerd en ook superlekker . De paling in het groen was zo lekker .zoals we hem 25 jaar geleden in hamme driegoten gingen eten top gerecht
Prachtig aanbod, vriendelijke en behulpzame bediening. Grote fan hier thuis
Lekker verse vis met genoeg keuze. Vrij prijzig.
Vriendelijke bediening en zeer verse viswaren.
Op zaterdag 17 juli 5 kg goudmerk mosselen gekocht in de winkel,, waren groot en superlekker. Dinsdag 27 juli 2kg goudmerk mosselen uit de automaat, deze mosselen waren veel kleiner en plakte met de zijkanten vast aan de schelp. Volgens mij waren dat echt geen verse mosselen , wij waren alleszins zeer teleurgesteld en zullen nooit nog mosselen uit de automaat halen. Spijtig dat ik dit moet melden.
Uitgebreide keuze en goede kwaliteit
Het is echt totaal niet meer wat het geweest is... Arijs stond voor super kwaliteit met een daardoor aanvaardbaar prijskaartje. Nu hebben ze aan ons een vaste klant verloren. Wat mij het meeste stoort zijn de reacties op een opmerking die ik maakte over een product. Dit werd beantwoord op een totaal niet commerciële en zelfs "belerende" manier mijn perceptie: jij - domme - klant weet er niets van. Werk aan de winkel wat mij betreft... Ik hoop dat dit tot een positieve reactie zal leiden door terug dezelfde kwaliteit na te streven en niet te blijven hangen in een egelstelling.
Is noet meer wat het was toen arijs dit nog deed.. heel duur wat normaal is voor vis maar extreem slecht gekuist en flets van smaak, de zalm zat letterlijk nog bomvol maar dan wel betaald voor gekuuste vis. Ik kan zo nog dingen op noemen maar ga mijn tijd daar niet in steken. Als arijs al failiet is gegaan zal dat bij deze mensen ook niet lang duuren want ze kunnen niet volgen aan de qualiteit die arijs aanbood. En als je er iets van zegt of nog maar een klein beetje critiek hebt daar trekken ze zich niets van aan.. klant is hier maar gewoon een geldbron ipv de koning
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Arijs Afhaalcenter Seafood met het openbaar vervoer


Noorderwijk Diamantstraat 130 meter
159
Noorderwijk Diamantstraat 140 meter
159
Herenthout Moerbroek 380 meter
159
Herenthout Moerbroek 390 meter
159
Herenthout Atealaan 450 meter
511

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid