facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARhus

ARhus

Info

ARhus, open kenniscentrum Roeselare

Geschiedenis

Kenniscentrum ARhus in Roeselare wenst terug te gaan tot dat wat bibliotheken in essentie zijn: plaatsen van kennisdeling, innovatie en creatie. ARhus is ervan overtuigd dat bibliotheken niet alleen culturele actoren zijn, maar transversale kennishubs.
Naast de verdere uitbouw van een traditionele collectie (al dan niet gedigitaliseerd), besteedt ARhus veel aandacht aan het uitbouwen van een divers netwerk van actoren, die tegelijkertijd gebruiker en toeleverancier van 'kennis' zijn. Zo verzekert ARhus zich ervan steeds over state-of-the-art kennis te beschikken en dit vanuit een grote mate van betrokkenheid van alle stakeholders. ARhus beschouwt zijn geprivilegieerde rol als 'trusted partner' hierbij als een unieke troef.

ARhus heeft ook afdelingen in Rumbeke, Beveren en Gitsestraat.



"Kenniscentrum ARhus in Roeselare is een bibliotheek met een plus. Naast kennisdeling via een ruime collectie boeken en andere bibliotheekmaterialen zet ARhus ook in op kennis delen via projecten, workshops, activiteiten en via de kruisbestuiving in het ARhus Café. Je kan er ook computers gebruiken, kranten en tijdschriften lezen, studeren, werken, vergaderen. Kortom: een gezellige plek waar mensen en ideeën elkaar ontmoeten.ARhus heeft naast de hoofdafdeling op De Munt ook lokale afdelingen in Rumbeke, Beveren en Gitsestraat.ARhus en ARhus Café - vzw Het Portaal / De Munt 8, 8800 Roeselare / T. 051 69 18 00 / [email protected] / btw 0808 070574"
Adres: De Munt 8, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Stad: Roeselare
Route: De Munt 8
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: ARhus Mijn Bibliotheek, Catalogus ARhus, ARhus verlengen, ARhus cloudLibrary, ARhus Roeselare openingsuren, ARhus Café, ARhus restaurant, ARhus Roeselare studeren
Recensies
Hele mooie, moderne bib. Recente boeken zijn er meteen te vinden. Hele leuke activiteiten voor kinderen: schatten van vlieg, voorleesmomenten met knutselactiviteiten. Gezellig iets eten of drinken kan je ook in het Arhus café.
Gezellig en superlekker geluncht. Origineel en inspirerend concept in hartje Roeselare. Een perfecte locatie om te studeren of remote te werken.
Lekker eten! Zorgvuldige suggesties met vlotte bediening. Aangenaam kader om te zitten, veel ruimte. Koffie is voorzien van kleine stukje taart en koekje.
Een van dé places to be als je van cultuur én culinaire hoogstandjes houdt! Trots op ARhus!
Abonnement vlot vernieuwd zodat ik nu weer volop digitaal boeken kan lezen.
Zeer degelijke culturele hotspot. Er is een ruim aanbod interessante boeken, strips, films en dergelijke te lezen of te ontlenen. Je kan er dagdagelijks kranten en/of tijdschriften gratis lezen aan schone tafels, in stilte. Zelfs games PS4 én PS5 en Xbox... kan je lenen. Over het algemeen een rustige, moderne bieb, waar de te verwachten sfeer hangt.
Na een causerie organisatie Markant i h. Het verboden kasteel genoten v.koffie met een lekker stukje taart ! Mooi locatie en goeie service.
Schitterende locatie! Cultureel hoogstaand. Fantastische eetgelegenheid.
Een openbare bibliotheek met net dat ietsje meer: een echt kenniscentrum dus met heel wat extra initiatieven voor de leergierige mens.
Dit gebouw straalt uit waar het voor staat: ‘culturele beleving’. Een grote maar gezellige bib, een troef voor Roeselare.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid