facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arha Motors Chip Tuning Oostende

Arha Motors Chip Tuning Oostende

Info

Professionele optimalisatie van uw voertuig-sotfare.
Permanente oplossing voor EGR en DPF problemen.
4x4 Dynostar vermogens meetbank aanwezig.

Geschiedenis

Professionele optimalisatie van uw voertuig-sotfare.
Permanente oplossing voor EGR en DPF problemen.
4x4 Dynostar vermogens meetbank aanwezig.

Adres: Oudenburgsesteenweg 31 loods 4G, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0497/551980
Stad: Oostende
Route: Oudenburgsesteenweg 31 loods 4G
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: ervaring arha motors, chiptuning belgie, arha motors review, ziptuning, chiptuning west vlaanderen, heinz tuning, chiptuning brugge, br performance
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotrod Custom Supply Belgium Coast Hotrod Custom Supply Belgium Coast 3 km Verkoop van auto en motor onderdelen op beurzen shows en meetings Selling car and b...
Peugeot Oostende - Groep Linden Peugeot Oostende - Groep Linden 5 km Onlangs hier een Peugeot 3008 GTI gekocht zeer tevreden over service na verkoop.
Recensies
Zeer tevreden en dankbaar : .. Jean kon een urgent vervelend probleem aan m'n wagen de volgende dag reeds oplossen en goed advies meegeven voor een langere levensduur. Tiptop in orde sindsdien. Bijzonder feit: Omdat het al laat werd die dag kwam Jean me thuis ophalen om de wagen te recupereren, ook al gaf ik aan dat fietsen absoluut geen probleem was. Echt Chapeau! Instant van bij aanvang een vlot en goed contact, goede service / ne goeie mens / duidelijkheid. net zoals ikzelf - zo kan dat niet slecht gaan Aanbevolen. BAM! Gts, tot ziens Jean, hou je goed.
Na een zoektocht voor me wagen te tuning op internet belande ik in Oostende bij arha moter ,Met twijfels kwam ik bij arha ,die twijfels waren snel weg na enkele minuten ,een zeer zeer goede ontvangst en een uitgebreide uitleg wat tuning is voor je auto ,niet alleen je auto vermogen verhogen maar ook uitleg naar de klant ,prijs en service 10/10,ik raad ieder aan voor een eerlijke en open hartige ontvangst naar arha moters langs te komen ,de eigenaar doet alles zelf en is zeer eerlijk, dat is mijn ervaring ,,doe zo verder patron .
We hebben in juli 2020 een beroep gedaan om chipchuning te laten doen. We ondervonden dat de auto steeds in noodloop ging. Bij navraag adviseerde hij ons betere diesel, geen verbetering. Dan heeft hij ons nog es teruggeroepen om enkele aanpassingen te doen maar tot nu toe nog altijd geen verbetering .
Echt top chipping en advies. Let op de promo van 21% rond bepaalde periodes.
vriendelijk ontvangst en goede uitleg . die heeft ons naar oostende centrum gebracht en terug terwijl de tijd die hij nodig had voor de auto. en de auto is tip top in orde .
Super, probleem met auto opgelost.
Top bedrijf.Jean geeft zeer goed uitleg en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Arha motors raad ik aan iedereen aan,zeer correct !!!! Komt de afspraak na en zoekt samen met u voor de best mogelijke oplossing . TOP doe zo verder Jean
Toen ik mailde voor een afspraak twee weken terug was er geen probleem, ik kon de volgende dag komen. De politie heeft mij doen stoppen en ik heb een boete van €250 aan mijn been voor niet noodzakelijke verplaatsing. Toen ik de politie probeerde uit te leggen dat ik onderweg was naar Arha zegden ze me dat een niet noodzakelijk bedrijf ook niet open mag zijn. Ik voel mij een beetje in het zak gezet. Kan mij uitspreken over de tuning, want ben er nooit geraakt. Maar tis mij wel duidelijk dat het hier wel om geld draait in plaats van regels volgen voor de gezondheid. Mij zie je hier nooit meer!
Echt super service. Perfecte uitleg. Prachtige resultaten zoals vooraf beloofd. Zaken die schade kunnen aanrichten worden uitgebreid besproken, uitgelegd en afgeraden. Echte AANRADER.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Arha Motors Chip Tuning Oostende met het openbaar vervoer


Oostende Ostend Stores 210 meter
54
Oostende Ostend Stores 250 meter
54
Oostende Oudenburgsesteenweg 270 meter
Bredene Fientje Ketels 290 meter
35
46
89
9
Bredene Fientje Ketels 350 meter
35
4
46

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid