facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argus Keuringen

Argus Keuringen

Info

Wij voorzien uw woning van een EPC en plaatsbeschrijving. Meer info, zie onze website.



" ?Één adres.EPC-attest Elektrische keuring Asbestattest Keuring stookolietank Plaatsbeschrijving VastgoedpakkettenBekijk gerust onze tarieven op onze website of contacteer ons indien je een bestelling wilt plaatsen."
Adres:
Telefoonnummer: 0471/092141
Stad: Sint-Gillis-Bij-Dendermonde


Recensies
Alle afspraken die waren gemaakt voor onze 2 EPC keuringen en 2 Asbest keuringen zijn: Volledig volgens afspraken afgewerkt. Volgens vooropgesteld datum en tijdschema en op een vriendelijk en ondersteunende manier uitgevoerd. Zelfs veel bijgeleerd. Zodra de attesten beschikbaar waren zijn we op de hoogte gebracht. De prijzen die vooropgesteld waren zijn nageleefd. Een aanrader voor iedereen die misschien ook stress voor de aanvang ondervindt.
Zeer vlot een afspraak gemaakt voor keuringen op 3 plaatsen. Deze werden na elkaar gepland op dezelfde dag, wat heel handig was. Zeer vriendelijke mensen en na amper 1 week de verwerkte attesten al in mijn mailbox.
Top service! Afspraak gemaakt, kwam mooi op tijd en ontvangen vrij snel onze EP! Zeer tevreden
Zowel een EPC attest als een asbestcertificaat aangevraagd; Correct, vlot en vriendelijk. Absoluut een aanrader.
Alle keuringen welke ik nodig had om ons huis te verkopen EPC, elektriciteit, mazout-tank en asbest bij dezelfde firma is handig. Daarnaast ook voor Argus gekozen omwille van hun competitieve prijzen. Behalve bij 1 keuring maar daar waren verzachtende omstandigheden voor, welke éénmalig waren ging alle communicatie vlot en werden de afspraken zowel voor de afspraak zelf als voor de timing voor het aanleveren van de keuringsattesten goed nagekomen. Ook was de uiteindelijke prijs dezelfde als de afgesproken prijs/prijs op de website. Dat klinkt misschien logisch, maar is het niet altijd... Kortom: ik ben een tevreden Argus klant.
Het verkopen van een woning brengt heelwat verplichte attesten met zich mee. Omdat de kosten oplopen, vroeg ik "cfr. een goede huisvader" een aantal prijsoffertes. Zowel voor de attesten EPC, elektriciteitskeuring, stookolietank & asbest, kwam ARGUS Keuringen steeds als meest budgetvriendelijke bedrijf uit de bus. Alle betrokken keurders waren klantvriendelijk en informatief. Ook de afhandeling betaling/bezorging attesten verliep vlot en op tijd vóór de compromis. Een aanrader!
Heel goede service en heel vriendelijk. We kregen al snel antwoord welke attesten we nodig hadden voor de verkoop van ons huis. Zeker een aanrader!
Prima service. Correct nakomen van de afspraken en zeer vriendelijke keurders. Een aanrader!
Professionele en correcte opvolging van onze aangevraagde keuringen. Zeker een aanrader.
Prima in orde! Heel warme en vriendelijke ontvangst. Verder ook goede opvolging en begeleiding! Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid