facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argus Advocaten

Argus Advocaten

Info

Argus Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor, actief in alle rechtsdomeinen.

Geschiedenis

Argus Advocaten maakt zich sterk voor een oplossingsgerichte aanpak. Onze rol zien we liefst preventief en proactief. Dit wil zeggen: rond de tafel, bij u of bij ons, om advies en bijstand te verlenen. Is een gerechtelijke procedure onvermijdelijk? Dan gaan we tot het uiterste om de belangen van onze cliënt te verdedigen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in een specifiek rechtsdomein. Elk juridisch vraagstuk bekijken we door de bril van een expert. Maar een juridische kwestie staat nooit op zich.

Er zijn altijd raakvlakken met andere rechtsdomeinen. Daarom kijken we ook over de grenzen van een vakgebied heen. We kiezen resoluut voor een totaalbenadering van uw vraag.

Adres: Kolonel Dusartplein 34 bus 1, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011 22 15 35
Stad: Hasselt
Route: Kolonel Dusartplein 34 bus 1
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Lijst advocaten België, Mploy advocaten, Advocaat Monard hasselt, Advocaten Westerlo, Advocaat Michiels, Advocaat corona, Orde van advocaten, Moira Blascetta
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aliter Advocaten & Bemiddelaars Hasselt Aliter Advocaten & Bemiddelaars Hasselt 685 meter ‘Aliter’ is de Latijnse vertaling voor ‘Anderszins’ en dat is net waar ons kantoor vo...
TVO Advocaten TVO Advocaten 804 meter Top advocaat, met een bijzondere integriteit voor zijn klant
Oprecht Advocaten & Bemiddelaars Oprecht Advocaten & Bemiddelaars 918 meter Goed gegeten. Traditioneel gekookt maar wel goed. Prijs kwaliteit heel erg goed
Akdemir Advocaten Akdemir Advocaten 1 km Pas op! Deze advocaat heeft heel wat mensen opgelicht voor veel geld.
Gratis juridisch advies door advocaten, Limburg Gratis juridisch advies door advocaten, Limb... 1 km Beringen-Bilzen-Bree-Genk-Hasselt-Heusden-Zolder-Houthalen-Helchteren-Leopoldsburg-Ma...
Clabots Advocaten Clabots Advocaten 1 km <span class="f5axBf"
Recensies
Bij een rechtszaak is er maar een winnaar en dat zijn de advocaten. rechtszaak gewonnen waarvoor bedankt, geld verloren waarvoor ne dikke merci meneer de advocaat. iets met argus ogen bekijken krijgt nu plots een hele andere betekenis.
Zeer tevreden over mevrouw Blascetta. Ze was snel en duidelijk. In een moeilijke periode heeft zij ons veel werk afgenomen. Na twee jaar nog dankbaar.
ONBEKWAAM. Waarheid doet pijn en daarom moeten jullie mijn review verwijderen…. ZIELIG
De prijs is veel te hoog voor het geleverd werk. Ook wordt er een veel lagere schatting gemaakt dan het uiteindelijke bedrag dat je zal moeten betalen. Ik was ook matig tevreden over het geleverde werk.
Zeer deskundig advies van Meester Kemps
Weg blijven , ken zijn vak niet de heer Vandecasteele, enkel maar blijven zeggen dat heb ik nog nooit mee gemaakt in mijn carriere , blaas verkopers!
Ik werd verdedigd door de Heer Jeurissen en het had niet beter kunnen lopen...
Ik ben zeer tevreden over Argus Advocaten en meester Damiaans. Ik werd goed geholpen, kreeg duidelijke uitleg, en werd goed begeleid!
Zeer tevreden over de correcte aanpak en advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid