facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argo Reclame

Argo Reclame

Info

Reclame met resultaat.
Dat zowel online als offline.
Op zoek naar de ideale multi-channeloplossing?
Wij helpen jou graag!

Geschiedenis

Met Argo wordt uw reclame wél gezien.
Van voertuigbelettering, gevelreclame en gepersonaliseerde werkkledij tot bedrukte relatiegeschenken.



"Argo Reclame uit Melsele is gespecialiseerd in:- belettering van bestelwagens- belettering van auto's, vrachtwagens en aanhangwagens- bestickering van vitrines en gebouwenen alle andere mogelijke beletteringen.- gevel- en lichtreclame- zonwerende en isolerende raamfolies- reclamezuilenBelangrijk hierbij is aandacht voor de boodschap. Je voertuigen mogen nog zo mooi beletterd zijn, als de boodschap niet overkomt, zal je geen nieuwe klanten aantrekken via je beletteringen. En dat is toch de bedoeling van reclamebelettering.Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor huisttijlen en logo-design."
Adres: Brandstraat 6 - Industriezone E17/3004, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 09 340 66 40
Stad: Lokeren
Route: Brandstraat 6 - Industriezone E17/3004
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Stickers paardenvrachtwagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
handprint handprint 569 meter Goede service!
Influoos bvba Influoos bvba 2 km Leveren prachtig werk. Klant is hier koning. Zeer tevreden van resultaat.
Youtopi Youtopi 3 km De WAUW voor uw merk: dat is Youtopi. Met een doordachte marketingstrategie ligt de f...
Het Letterhuis Het Letterhuis 5 km Creatie en realisatie van alle reclame-uitingen
Cocomilo Cocomilo 5 km Top service, en originele ontwerpen! Aanrader!
Despierre Design Despierre Design 8 km Wij bieden een totaalpakket van marketingadvies tot grafisch ontwerp en belettering (...
Recensies
5 bestelwagens laten beletteren, dik tevreden! Top team, zeer behulpzaam en vriendelijk. Dikke mercikes Sami & Jacob voor de nodige hulp!
Wat een fantastisch bedrijf met de daarbijbehorende diensten! Voor het design en de uitvoering van de belettering van mijn bestelwagen, deed ik beroep op Argo Communications. Top service!
Netjes en zeer kwalitatief! Vaste klant voor mijn reclame benodigdheden. Zware aanrader!
Camionette laten bestickeren Heel tevreden van het begin tot het einde, service, prijs, communicatie, uitvoering. Dit team verdient meer dan 5***
Bestelwagens laten bestickeren, ondertussen al de 12e. Heel mooi gedaan, communicatie verloopt vlot. Dankjewel voor de super service!
Heel blij met het reclamebord voor mijn zaak!
Na 5 jaren van intensieve en vlotte samenwerking, voel ik mij geroepen om dit ook eens een keertje te zeggen. Argo reclame staat voor enthousiaste medewerkers die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn : altijd vriendelijk en beleefd, meedenkers, zeer strakke timings en voor mij perfecte resultaten. Marc en zijn team zijn voor mij geen onderaannemers, het zijn soms bijna "medewerkers". Thanks.
Top!!!! Onze bestaande website van Hout De Groote zal binnenkort schitteren in een nieuw jasje dankzij de professionele aanpak. Perfecte samenwerking omdat communicatie hun vak is, een echte aanrader. Ook de belettering van onze vrachtwagen is met de meeste zorg en professionele kennis uitgevoerd. Bedankt voor de aangename samenwerking!!!
Twee bestelwagens laten beletteren: zowel op gebied van communicatie als geleverde werk zijn we uitermate tevreden. De belettering is zeer nauwkeurig aangebracht met oog voor detail. Afspraken naar levering en ophaling verliepen zeer vlot en correct. We kunnen Argo dan ook alleen maar aanbevelen!
Wij lieten onze eerste bestelwagen een 2 tal jaar geleden bestickeren en waren daar zeer tevreden over, nu ook onze 2de bestelwagen laten doen. Ons zie je nog terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid