facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Paal

Argenta Paal

Info

kantoorhoudster: Eva Vandormael

adviseurs beleggen, verzekeringen en kredieten: Dean Joris en Philippe Schaaf.

Geschiedenis

Argenta richt zich voornamelijk op de gezinnen en profileert zich als voorwaardige bank-verzekeraar.

Adres: Pater Carremansstraat 24, 3583 Paal (België)
Telefoonnummer: 011 43 20 53
Stad: Paal
Route: Pater Carremansstraat 24
Postcode: 3583


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Argenta Antwerpen centrum, Argenta Opwijk, Argenta terbus, Klanten Argenta, Nieuwe hoofdzetel Argenta, Argenta gent sint pieters, Argenta Hofstade, Argenta Wilrijk
Recensies
Ze doen moeilijk over ocharme 190 EUR in cash op mijn rekening te storten omdat ik klant ben bij een andere Argenta kantoor. En dan durven ze nog te zeggen dat ze dit enkel willen doen als ik klant word bij hun..
Goed kantoor en medewerkers die je altijd professioneel verder helpen. Negatieve commentaren hier begrijp ik helemaal niet. Misschien best eerst eens kijkje te plaatse nemen alvorens te oordelen. Als Facebookstorys als waarheidsmedium worden geïnterpreteerd dan kan ik gerust stellen de aarde plat is.
Slechtste kantoor ooit , echt wordt hier nooit klant! Heel arrogante medewerkers, ze doen hun werk niet en zijn helemaal niet klant gericht, als je hun op hun fouten wijst hebben ze zelf het lef om te zeggen "Ik help je niet meer zoek maar een andere bank"
Iedere keer als ik dit kantoor binnenga, weet ik dat ik altijd goed zal wordt geholpen. De medewerkers zijn zeer vriendelijk, attent en altijd klaar om je bij te staan. Bedankt!
Er werkt een meisje, ik geloof dat ze Mandy heet, die heel erg goed is in wat ze doet. Ze doet de verzekeringen en heeft ons enorm goed geholpen.
Recent overgestapt met onze financieringen, verzekeringen en rekeningen. Alles tot in detail en duidelijk uitgelegd. Vriendelijk en fijn kantoor.
Onprofessioneel, slechte service, onbeschoft personeel. Aanrader: kies een ander kantoor of bank
Top service en super vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat
Telefonisch nooit bereikbaar! Vind gn mailadres om een afspraak te maken.
Top Bank!!! , alles netjes uitgelegd , vriendelijke medewerkers!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid