facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Londerzeel

Info

Voor een duurzaam financieel advies zonder franje.

Adres: Populierenstraat 4, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: 052/30 58 29
Stad: Londerzeel
Route: Populierenstraat 4
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Argenta openingstijden, Argenta geraardsbergen afspraak, Argenta afspraak maken
Recensies
Deze week zeer goed geholpen geweest. Is zeker niet de 1e keer. Vorig jaar bij de aankoop van een auto onder speciale omstandigheden, is er mij ook op deskundige wijze de voor en nadelen van een bepaalde lening uitgelegd geweest. Dank aan iedereen bij Argenta Londerzeel!
Zeer goed geholpen bij de aankoop van onze woning. Wij hebben voornamelijk contact gehad met Semra en zijn enorm tevreden klanten.
Heb 40 jaar ervaring met banken en het bankwezen , is in feite de eerste bank waar ik positieve ervaringen mee heb.Jammer dat ze nu geen gratis pakket meer aanbieden,maar dat nemen we er maar bij.Goed bezig Kathleen en team
Goede service. Altijd snelle en correcte antwoorden. Ze weten duidelijk met wat ze bezig zijn en stellen de klant altijd centraal. Grote fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid