facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Houtem Vilvoorde

Argenta Houtem Vilvoorde

Info

Argenta Vilvoorde is het Argenta-kantoor in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.
Ondernemingsnummer: 0475460940

Adres: Kluitingstraat 115, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: 0032 2 252 11 31
Stad: Vilvoorde
Route: Kluitingstraat 115
Postcode: 1800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Dinsdag: 15:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 12:30
Donderdag: 10:00 - 12:30
Vrijdag: 15:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Argenta Brussel
Recensies
Steeds warm onthaald, ze geven jou het gevoel dat je welgekomen bent. De filosofie/visie van Argenta is echt aanwezig. Kevin Mosselmans, kantoorhouder, 1 is steeds ter beschikking. Je kan er steeds terecht bij vragen en / of onduidelijkheden: transparente en duidelijke informatieverstrekking. Legt alles goed uit. 2 doet zeer goede opvolgingen van de dossiers. Hij neemt hiervoor ook de nodige tijd om alles goed te overlopen met de klant. 3 topper in vlotte communicatie. Argenta Vilvoorde heeft mijn sympathie gewonnen dankzij hun professionele en serieuze houding zonder de klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.
Na een tegenvaller bij de bank waar ik al jaren klant ben, besloot ik naar Argenta Vilvoorde te bellen voor mijn lening. Ze maakten meteen tijd voor een afspraak. Ondertussen zijn ook al mijn verzekeringen bij hen. Professioneel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen en te antwoorden op mijn 1000 vragen! Je wordt aangesproken als een persoon en niet als een nummer. Ik spreek vol lof over ieder van hen en raad mijn familie en vrienden aan om de overstap te maken. Ze hielpen mij om mijn droom waar te maken. Ik kan er niets slechts over zeggen! Doe zo verder!
Vriendelijk, professioneel, responsief. Een bank waar je op kan rekenen en bij terecht kunt. Super tevreden met hun service!
Zeer tevreden! We worden steeds geholpen met onze vragen. Maken altijd tijd tijdens en na kantooruren. Professioneel en vriendelijk!
Verkeerde info geven om in hun voordeel te staan dus bedrog van hun kant,niet aanduiden waar de vraag zich voordeet,privacy schenden met zinloze privé-vragen te stellen,kwaad zijn bij het melden van het verlaten bank met de volledige zaken naar ander bank,steeds op afspraak om bank te betreden en op moeilijke uren of je staat steeds voor gesloten deur,geen geldafhalingstoestel noch voor uitreksels. Klein bank zonder privacy in het openbaar noch aan balie noch binnen.
Fijne kennismaking met dit kantoor als nieuwe klant. Snelle en correcte informatie gekregen op een vriendelijke manier. Aanrader als u opzoek bent naar een goede bankier.
Zeer tevreden! Correcte en vlotte service! Word steeds snel geholpen bij enige vraag of probleem. Blij dat ik de overstap gemaakt heb voor al mijn bank rekeningen en verzekeringen! Keep up the good work!
Ik belde vandaag voor de eerste keer bij Argenta Vilvoorde om de prijs van een brandverzekering te weten. Men vroeg om langs te komen maar dit kan ik spijtig genoeg niet omwille van persoonlijk redenen dat ik ga hier niet uitleggen. Ik krijg een hele anti commerciële antwoord dat men gaat niet alles laten vallen voor een iemand dit belt en die heeft een info nodig. Ter info ik heb naar een andere kantoor van argenta gebeld waar ik direct de nodige info ontvangen heb. Ik ben al jaren klant bij argenta en ik wil van kantoor veranderen omdat ik won niet meer in de zelfde strijk. Dit wordt zeker niet Vilvoorde !
De kantoorhouder is niet behulpzaam en zeer leep. Eens getekend trekt hij zijn paraplu open.
Heel vriendelijk, snel een afspraak. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid