facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Herent

Argenta Herent

Info

Argenta Herent is het Argenta-kantoor in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.
Ondernemingsnummer: 442487670

Adres: Winkselsesteenweg 20, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016/29.39.30
Stad: Herent
Route: Winkselsesteenweg 20
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Argenta openingstijden, Argenta afspraak maken, Argenta laken, ING Herent, Argenta klachten, Argenta Kloosterstraat, Argenta helpdesk, Geld binnenbrengen Argenta
Recensies
Topteam, Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Dankzij hun hebben wij op latere leeftijd nog ons droomhuis kunnen kopen. Nog geen dag spijt dat we via Melina en haar team deze stap hebben gezet. Nog is bedankt voor jullie hulp, Greet en Sylvie
Zeer tevreden van de service in dit kantoor. De mensen staan altijd klaar met de glimlach om ons te helpen met allerhande zaken. Voor mijn man en ik was er bijvoorbeeld een situatie die niet zo vaak voorkwam omtrent onze polis. Daarbij hebben ze hun uiterste best gedaan om ons verder te helpen en de situatie te onderzoeken. Ook wanneer we schade hadden opgelopen in ons huis door een kapotte verwarming is alles uiterst vlot verlopen. Een dikke dankjewel aan het ganse team!
Ik heb de overstap naar Argenta Herent gemaakt omdat ik het persoonlijke contact bij mijn vorige bank meer en meer miste. En van die beslissing heb ik nog geen seconde spijt gehad. Op slechts enkele weken tijd heb ik met zowel Melina als Jana, Jonathan en Dries kennisgemaakt en door het voltallige team word ik steeds heel warm, persoonlijk en professioneel geholpen. Met de kleinste vraag kan ik letterlijk op elk moment bij hen terecht, zonder uren met een wachtmuziekje aan de telefoon te hangen. Het team van Argenta Herent zorgt voor de persoonlijke touch die we in deze maatschappij steeds vaker moeten missen. Keep up the good work!
Ik vind mijn bank geweldig goed. De medewerkers zijn heel professioneel, ze nemen hun tijd en je wordt er vriendelijk ontvangen. Een grote troef lijkt mij ook dat ieder nu duidelijk haar/zijn expertise heeft, zodat je meer op maat geholpen kunt worden. Ook belangrijk: er wordt zeker geprobeerd om sommige formaliteiten of technische zaken in 'gewone mensentaal' uit te leggen, en de bank dringt niet haar eigen commerciële belangen op - of dat gevoel heb je daar toch niet zo fel. :- Toegegeven, ik ga nog maar weinig fysiek naar de bank; maar telkens als ik ga, verloopt het bezoek er echt aangenaam. Als oud-leerkracht zou ik dus zeggen: doe zo voort, Melina & co! ;- Joshi
Altijd snel, efficiënt en vriendelijk geholpen in het kantoor! De enige bank die nog het persoonlijke karakter heeft en waar ik mij niet als een nummertje in de rij voel. Top!
In dit kantoor word je heel warm onthaald en kan je tenminste nog terecht met je vragen over verzekeringen, beleggingen en leningen. Niets is teveel gevraagd. Een heel vriendelijk en competent team. Doe zo verder!
Argenta Herent neemt steeds de tijd om voldoende en duidelijke uitleg te geven. Zelfs bij vragen vanuit het buitenland zijn ze snel in het beantwoorden van mails en het oplossen van problemen. Meer dan tevreden van de service! Niet voor niets dat ons gehele gezin bij Argenta Herent is aangesloten.
Geweldig Team waar je heel warm onthaald wordt en met al je vragen terecht kan, je wordt steeds met een glimlach verder geholpen, niets is te veel! Zeker en vast een aanrader voor iedereen. TOP TEAM!
Zeer aangename en vriendelijke ontvangst door de kantoorhoudster. Heeft al mijn producten overlopen en goed doorgesproken. Ze zorgde al onmiddellijk dat ik een betere verzekering heb dan voorheen! Blij met mijn mutatie naar dit kantoor. Argenta zoals het hoort!
Top Team van A tot Z!!! Goede opvolging & tips bij het verloop van ons bouwproject.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid