facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Dilsen-Stokkem

Argenta Dilsen-Stokkem

Info

Argenta Dilsen-Stokkem is het Argenta-kantoor in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.
Ondernemingsnummer: 0828.391.381

Adres: Europalaan 46, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089792456
Stad: Dilsen
Route: Europalaan 46
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Argenta afspraak maken, Argenta Antwerpen Belgiëlei, Argenta kantoor veranderen
Recensies
In dit Argenta kantoor sta je als mens centraal. Hier stellen ze welgemeend de vraag "hoe is het met jou en de familie?". Ze gaan uit van je persoonlijke situatie en dringen helemaal niets op, in tegendeel. Ze durven zelfs te zeggen of iets beter is op een ander. Deze bank is elke dag open. Een top team!!
Je staat als klant centraal. Vandaar onze overstap van KBC naar Argenta.
De argenta in Dilsen-Stokkem is mijn eerste Bank. Ik heb dan ook de groei mogen meemaken. Ze zijn als bank voor klantvriendelijk enorm gestegen. De klant komt op de eerste plaats! Ze zoeken samen met jou naar de beste oplossing, door een makkelijk, verstaanbare info. Ik ben er pas nog prima onthaald geweest, dus ja ik raad de argenta bank in Dilsen-Stokkem zeer zeker aan. Well done dames en een dikke proficiat aan de uitbaatster
De laatste tijd werden de meeste banken steeds minder toegankelijk en minder klantvriendelijk. De kosten daarentegen die ze aan hun klanten aanrekenen werden verhoogd. Om die redenen ben ik op zoek gegaan naar een andere bank en die bank heb ik gevonden bij Argenta in Dilsen. Deze bank is iedere dag open. Het personeel is vriendelijk en de kantoorhouder neemt de tijd om deskundig advies te geven en voor oplossingen te zorgen. En dit allemaal gratis!
Geen ster waard, geld uit de bankautomaat gehaald. GEEN geld wel van de rekening af. Wachten al 5 maanden op terugbetaling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid