facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argenta Blaasveld

Argenta Blaasveld

Info

Argenta Blaasveld is het Argenta-kantoor in jouw buurt. Wij helpen je graag verder met persoonlijk advies.
Ondernemingsnummer: 0883.452.937



"We werken van maandag t.e.m. zaterdag 1ste en 3de zaterdag van de maand ook op afspraak."
Adres: Mechelsesteenweg 125 A, 2830 Blaasveld, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/886.68.15
Stad: Blaasveld
Route: Mechelsesteenweg 125 A
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30
Woensdag: 09:30 - 12:30
Donderdag: 16:00 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Argenta GENT, Argenta afspraak maken, Argenta openingstijden, Argenta Anzegem, Argenta Ekeren, Argenta Kloosterstraat, Argenta kantoor Dilbeek, Argenta geraardsbergen afspraak
Recensies
1ster is teveel. Kan er geen goed woord over vertellen helaas. Al enkele jaren in onze familie vaste klant en trouwe betaler voor alle verzekeringen bij Argenta. Nooit problemen gehad. Sinds geen 6 maanden moeten veranderen van kantoor helaas door verhuis en naar dit kantoor van Blaasveld. Woorden tekort om de mensen van dit kantoor te beschrijven. Voor de eerste keer in mijn leven een factuur over het hoofd gezien wegens omstandigheden en meteen op de RSR lijst gezet. Een maand na betaling. Een slag in mijn gezicht. Meteen contact opgenomen met dit kantoor, medewerker ronduit onbeleefd en bood geen enkele hulp alsook via mail. Autoverzekering word zomaar geschorst en ik word hierover 2 weken later pas op de hoogte gebracht via e-mail. Ik zal mijn gehele familie doen overstappen met als referentie dit kantoor te blaasveld.
Kristof Vermant, je moest je schamen. Aan de telefoon zeg je dat je nadat mijn achterstallige betaling is voldaan, mij van de RSR lijst haalt. Nadat je zelf bevestigd via mail dat er geen achterstallige factuur is weiger je alsnog om mij van de RSR lijst te halen. Dit is pestgedrag en machtsmisbruik. Gelukkig ben ik daags nadien meteen verzekerd. Het is je dus niet gelukt, pestkop.
Al enkele jaren tevreden klant. Steeds persoonlijk en eerlijk advies!
Altijd vriendelijke en hulpvaardig. Deze mensen doen dat beetje meer voor hun klanten. En ook mijn huisje te danken aan argenta in blaasveld.
Hier heb je nog het contact zoals het vroeger was.
Werd gisteren voor een nieuwe autoverzekering en autoplaat zeer vlot, vriendelijk, vlijtig en professioneel geholpen door Lieselot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid