facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Argayon Immo

Argayon Immo

Info

Notre agence immobilière vous accompagne dans la réalisation de tous vos projets immobiliers à Bruxelles et en Brabant Wallon.
Avant-gardiste, notre société met tout en place afin de louer ou vendre votre bien dans les meilleures conditions.

Geschiedenis

Agence Immobilière

Adres: Parc industriel 21A, 1440 Wauthier-Braine, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 027930383
Stad: Wauthier-Braine
Route: Parc industriel 21A
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Recensies
Eigenaar niet behulpzaam, reageert niet! Werkzaamheden in de huurwoning nooit gedaan, bij een sanitair probleem sturen we een klusjesman die geen loodgieter is en dus niet weet hoe hij de dingen correct moet doen. Als je problemen hebt met de buren, reageren ze ook niet. Dit is een bureau om te vermijden! Ik raad ten zeerste af om hun woning te huren!
Ik kreeg een afspraak voor een week later. Ik vroeg om eerder een afspraak te maken, maar zogenaamd was het niet mogelijk. Vandaag stel ik het uit om te gaan - ik wacht daar en er komt niemand opdagen. Als ik bel krijg ik te horen dat het appartement verhuurd is. En als ik vraag waarom ze me niet hebben gewaarschuwd om de afspraak te annuleren, zeggen ze "weet je het zeker? Ik heb geen bericht achtergelaten? ". Ik heb het nagekeken - geen e-mails, geen berichten, geen gemiste oproepen, geen sms... je vraagt ​​om loonstroken om een ​​woning te huren dus je moet vermoeden dat er ook mensen aan het werk zijn. Het minste wat je kunt doen is de tijd van mensen respecteren.
Helemaal niet professioneel, we komen afspraken niet na, we hebben op het laatste moment afgezegd. we hadden een afspraak gepland voor maandagochtend om 10.45 uur ze belden me om 9.00 uur om te zeggen dat het bezoek niet mogelijk was er werd me beloofd dat ze me 's middags terug zouden bellen voor een nieuwe afspraak jij ik word gebeld 2 dagen later om de tweede afspraak vast te leggen maar helaas die dag 3 uur voor de afspraak word ik gebeld dat de woning verhuurd is. Twee vrije dagen zijn tevergeefs geweest
Zeer aardig team, ik heb mijn appartement verkocht met meneer Scyeur, zeer beleefd en professioneel.
Zeer goede ervaring, een team dat naar uw verzoeken luistert en u ondersteunt bij uw onderzoek!
Zeer goede ervaring. Personeel attent op meerdere verzoeken en vragen na de verkoop van het appartement. Aanbevelen
Ik heb onlangs mijn huis verkocht met Argayon immo, ik had niets te doen. Ik raad aan!
Ik heb mijn eengezinswoning opgedeeld in appartementen dankzij het advies van Argayon immo! Ik raad ten zeerste aan
Een plezier om te werken met dynamische en vriendelijke professionals. Niets te klagen over de service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid