facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arena Sport

Arena Sport

Info

Wintersport en racketsporten zijn onze passie! PJ, Rox, Cella, Arnout en Jelle staan te popelen om hun ervaring met jou te delen.

Geschiedenis

Arena Sport, opgericht in 1980, is sinds die eerste dag één van de voortrekkers van de Belgische skisport. In 2007 hebben wij, Pieter Jan en Roxanne, de winkel overgenomen. Sindsdien drukken wij de klantenservice nog harder door dan tevoren al het geval was. Naast ski-en snowboardmateriaal kan u bij ons ook terecht voor tennis, running, fitness en beachwear.

Adres: Halensebaan 148, 3290 Diest
Telefoonnummer: 013336006
Stad: Diest
Route: Halensebaan 148
Postcode: 3290



op zoek naar gerelateerd: Pure PJ, Staes Sport, Skiwinkel Limburg, Ski huurkoop, Delphine alenuslaan 39a, Bonte's Boardshop, DORNE SPORT, Skikleding winkels België
Recensies
Enkele dagen geleden voor 't eerst eens een kijkje gaan nemen. Ongeveer een 30-tal minuutjes met Jelle gepraat over snowboard related dingen. Erg fijn om te merken dat het niet enkel verkopers zijn, maar ze ook echt een passie hebben voor de sport. Prijzen leken me zeker niet overdreven! materiaal en onderhoud Top!
Absolute aanrader. Kennis van zaken, behulpzaam en altijd vriendelijk
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Goede prijs/ kwaliteit. Jammer dat er in mijn maat niets meer was.
Vriendelijke professionele service. Aanrader
Zeer grote kennis van zaken en zeer vriendelijk. Kom er heel graag.
Prima service en kwaliteit. Vriendelijk
Heel goed advies gekregen, top service.
Super vriendelijk!! Aanrader
Uitgebreide vakkennis en vriendelijke service.
Super bediening en perfect materiaal !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid