facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arena Sint-Niklaas

Arena Sint-Niklaas

Geschiedenis

MF Soccer Arena heeft de eer u de opening van zijn éérste indoor soccercomplex in het Waasland aan te kondigen.
Het voetbalcentrum zal bestaan uit 4 indoor voetbalvelden uitgerust met de jongste generatie kunstgras, een sportsbar met groot scherm en kleedkamers voorzien van alle comfort.

Niet alleen voetbalclubs uit de regio maar ook al wie een hart voor voetbal heeft, zal er in de nabije toekomst aan de slag kunnen in een uniek concept. Een concept waarbij plezier centraal staat en wordt gekenmerkt door opzwepende muziek tijdens de wedstrijden en camera's die spectaculaire goals op beeld vastleggen.

Voetbalstages zullen tijdens de schoolvakanties, in het weekend en de woensdagnamiddagen worden georganiseerd waarbij een team van professionele medewerkers zal instaan voor de begeleiding van uw kinderen. Deze voetbaltempel biedt een ideale omgeving voor een leuk verjaardagsfeestje of een bedrijfsevenement.

Het voetbalcentrum zal 7 dagen op 7 open zijn, van 14u tot 23u30.



"Arena doet zijn intrede in Sint-Niklaas. Het voetbalcentrum op het Industriepark-West bestaat uit indoor voetbalvelden uitgerust met de jongste generatie kunstgras, een sportbar met live voetbal en kleedkamers voorzien van alle comfort. Niet alleen voetbalclubs uit de regio maar ook al wie een hart heeft voor voetbal kan er aan de slag gaan in een uniek concept waarbij camera's spectaculaire goals op beeld vastleggen.Naast de verhuur van terreinen, worden in de Circus Arena ook verjaardagsfeestjes voor kinderen, voetbalkampen, competities, tornooien en bedrijfsevenementen op maat georganiseerd."
Adres: Industriepark-West 67, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 0489887951
Stad: Sint-Niklaas
Route: Industriepark-West 67
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 00:00
Dinsdag: 16:30 - 00:00
Woensdag: 14:00 - 00:00
Donderdag: 16:30 - 00:00
Vrijdag: 16:30 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Circus Arena Gent, MyPlay Circus Arena, Circus Sint-Niklaas, Circus Arena Sint-Niklaas verjaardag, Industriepark west 67 Sint-Niklaas, Voetbalkamp Sint-Niklaas, Verjaardagsfeestje Sint-Niklaas, Soccer Arena
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boxing Club Falcons Boxing Club Falcons 2 km Zeer intensieve en afwisselende training met top begeleiding
Special Stables Special Stables 2 km Trainen van jonge paarden / fokken van veulens / massage-stretchings en core stabilit...
Football Plaza Sint-Niklaas - Supportersdorp Football Plaza Sint-Niklaas - Supportersdorp 3 km De voetbalclub van St.Niklaas !
Kracht en Geduld Kracht en Geduld 3 km Cafetaria van kracht en geduld, ideaal om te wachten tot de lessen gedaan zijn rolsto...
Puyenbekestadion Puyenbekestadion 4 km Een middag en namiddag op uitnodiging van 'Covery' een fantastische play-back groep. ...
Rtc Sint-Niklaas Rtc Sint-Niklaas 4 km Zeer mooi gelegen tennis infrastructuur!!
Recensies
Leuke indoor voetbal velden. Je kan hier ook iets drinken en zelf evenementen zoals teambuilding organiseren. Alleen laat de kleedkamer en de doucheruimte wat te wensen over.
Verjaardagsfeestje van ons zoontje gevierd. Feestje was zeer goed georganiseerd en de begeleider wist goed waarmee hij bezig was. Regelmatig gaan we er op vrijdagavond een balletje trappen onder vrienden. Om af te ronden nemen we een goede pils en spelen we een partijtje FIFA.
Heel erg goede velden. Heel Goede service. Heel Goede ballen en ze zijn zeer vriendelijk. Echt niet duur als je met heel de groep betaald.
Super lokatie, toffe werknemer, top velden voor 5v5 of 6v6
Het was leuk de kinderen hebben goed van genoten.
Goeie service en goeie velden meer vraag ik dan ook niet
Toffe plek voor een voetbalfeestje ! Zeer leuk ingericht.
Grote sportcomplex met tal van activiteiten.
Toffe avond gehad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid