facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix

Info

Door de ANWB beoordeeld als één van de beste 4-sterren campings in de Belgische Ardennen. Uitgebreid aanbod van kampeermogelijkheden en accommodaties.

Adres: Route de Mortehan, 6880 Bertrix
Telefoonnummer: 00 31 70 890 06 44
Stad: Bertrix
Route: Route de Mortehan
Postcode: 6880



op zoek naar gerelateerd: camping bertrix foto's, camping bertrix vacansoleil, camping bertrix prijzen, camping ardennen, camping bertrix plattegrond, bertrix winkels, camping bertrix adres, camping ardennen ourthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ARDENNE SERVICE sprl - Immo 6880 Bertrix ARDENNE SERVICE sprl - Immo 6880 Bertrix 2 km perfecte service en goede opvolging , ook in het Nederlands wij zijn heel tevreden me...
Recensies
Ik ben niet zo van de recensies. Maar het moet er toch maar eens van komen. Na de zoveelste besparingsregeling en prijsverhoging. Ik kwam altijd deels voor de zalige douches, deze zijn nu vervangen door eco koppen waar ik me dan de vraag stel, als ik 10 min langer onder de douche moet blijven, om mijn haar te spoelen, waar is dan de besparing. Ik zou het appreciëren, mochten de oude terug komen. Ook hoor ik hier en daar dat ik er niet alleen zo over denk. We betalen genoeg om degelijke service te krijgen. Mocht dit dan het enige zijn. De service in de cafetaria is ook maar je dat. Lange gezichten, geen degelijk opgeleid personeel. Elk jaar een prijsaanpassing van de drank en het eten. Waar je in het dorp voor glas wijn met nootjes of kaas €3,50 betaal en dan krijg je een mooi gevuld glas, betaal je in de cafetaria €5 voor 2 vingers wijn, zonder knabbeltje. terwijl ze in het dorp hiervan moeten leven, dus waar zit het m dan? Wij weten wel waar we ons geld uitgeven. Gelukkig is het receptie- onderhoud-s en animatieteam super vriendelijk, dus dat scheelt. Misschien moeten de eigenaars toch eens goed in eigen boezem kijken en hier iets aan veranderen. Eten en drinken: Veel te duur voor wat je krijgt.
Leuke plekken. Voldoende schaduw en ook zon. Een heel leuk terras, speelbos, zwembad,... Wij waren met een familie van 12. Wel heel jammer dat het restaurant beperkte openingsuren heeft op zondag pas om 16uur open. En geen bediening buiten voor te eten te kort aan personeel wat begrijpelijk is. Maar toch een groot minpunt. Op de camping zelf staan er weinig vuilbakken over de camping zelf. Enkel aan de ingang. De toiletten waren meestal proper maar de douches vinden we te klein. Maar dat kan je er nog bij pakken. Ze waren gewoon ook echt niet proper en te weinig ventilatie waardoor er veel condence hing en het een onfrisse geur was. Wanneer je een spiegel zocht die niet aangedampt was moest je de eerste pombak gebruiken. Wat ook jammer was, er wouden fritjes bestellen en vroegen of we op voorhand onze bestelling konden doorgeven. Dit ging niet.. begrijpelijk.. maar.. de manier waarop je iets zegt doet veel. Voor de animatie moet je echt naar deze camping gaan! Daarvoor krijgen ze een dikke dikke tien!!! Maar voor het gehele plaatje, gaan wij niet meer terug.
Leuke camping, zeker met kinderen. Top zwembad, redelijk sanitair niet echt proper maar zalige douches. Minpunt is dat tijdens het Allerheiligenweekend, na makkelijk 45min aanschuiven aan de snackbar, er ons doodleuk werd gezegd dat "er te veel volk is er geen pizza's meer gebakken worden". En daar sta je dan op een zaterdag avond met kinderen die al een hele dag zin hadden in pizza. Bij het verhaal halen kregen we de tip dat er in het dorp ook een goede pizzeria was... Ofwel geef je het op tijd aan, ofwel zorg je dat je de vraag kan beantwoorden.
Heel propere camping. Deze wordt uitgebaat door Nederlanders. De speeltuin is recent vernieuwd. Er is een mooi zwembad. Het Sanitair is er proper, degelijk en wordt zelfs verwarmd. Voor elke activiteit gaat het animatieteam rond op de camping om de kinderen op te halen. Je moet er misschien wat voor zijn, maar ik werd er in ieder geval vrolijk van om die bonte bende te zien passeren. Verder zijn er pingpongtafels, twee tennisvelden, een voetbalveldje e een basketbalring. Je hebt de mogelijkheid om een plaats op de camping te reserveren. Bij de plaatsen aan de buitenkant van de camping heb je een mooi uitzicht, al zit je daar wat verder van het sanitair. Activiteiten in de buurt: Wandelen, fietsen, Bouillon Speeltuin: Recent vernieuwd Toiletten: Erg proper en wc papier is voorzien
Na wat reviews gelezen te hebben hadden we wat schrik om te vertrekken we hadden geboekt voor het lezen van de reviews… Maar ik moet zeggen dat wij hier helemaal niet ervaren hebben dat het sanitair zo vuil is.. Enorm kindvriendelijk, personeel vriendelijk, de caravan plaatsen mooi onderhouden… s’avonds ook zalig rustig! Ivm het winkeltje die duur uitvalt, wij hebben op hier 5min rijden met de wagen een carrefour gevonden waar je perfect je lekker ontbijt kunt halen… Ons zie je hier zeker nog terug!
Keurige camping. Beschrijving website klopt. Campingwinkel met bescheiden assortiment, vooral gebruikt voor de broodjesservice. Uitermate vriendelijk personeel. Sanitair modern en schoon. Geweldige douches! Minder geschikt voor oudere kinderen maar ideaal voor jonge kinderen. Dorp Betrix heeft een winkelgebied met alle winkels die je nodig hebt. Delhaize ook op zondag open. Wij hadden een bungalowtent van Vacansoleil. Alles netjes en vriendelijke host.
Wij zaten in stacaravan Flores. De bedden liggen lekker en het slapen ging makkelijk. Het enige minpunt in de stacaravan is de douche. Het was niet makkelijk om de douche goed op temperatuur te krijgen en je stond dan wel een paar minuten daarmee te experimenteren. De rest van het park was wel leuk alleen was er buiten op het terras geen personeel. Ook kon je makkelijk naar het dropje Bertrix om daar even rond te lopen bijvoorbeeld. We hadden al met al een best goed verblijf en we komen misschien nog wel is terug. Veiligheid: We vonden het niet zo fijn dat er zo veel honden waren. Ze blafden de hele dag. We voelden ons soms niet helemaal veilig als je zo'n grote hond ziet.
Zoek je een mooie camping in de Ardennen aan de rand van Frankrijk, dan moet je naar camping Bertrix! De camping ligt dichtbij mooie toeristische plaatsjes met veel uitstapjes en activiteiten. Je kunt zelfs vanuit de camping zo de Ardennen induiken en een flinke wandelroute maken in de pure schoonheid van de natuur. Wat heeft deze camping nog meer te bieden? De Frans-Belgische camping ligt in het prachtige Bertrix. Dit leuke stadje ligt vlak bij de grens van Frankrijk en Luxemburg. Zelfs Duitsland is een bezoek waard wanneer je toch in Luxemburg op stedentrip bent. Wat je zeker ook niet mag missen zijn de eeuwenoude kastelen in de pittoreske omgeving van Bertrix en authentieke grotten. Het personeel op de camping is zeer attent. Ze spreken goed Nederlands wat fijn is, want als je niet goed thuis bent in de Franse taal word je toch goed voorlicht in het Nederlands. Bijvoorbeeld als je autopech hebt of niet lekker bent. Verder is de hygiëne erg goed en netjes geregeld, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Dat is zeer belangrijk, want dan verklein je de kans op een verspreiding van ziekte. Camping Bertrix heeft super veel leuke activiteiten op- en rondom de camping. Je kunt lekker rustig gaan mountainbiken in de Belgische Ardennen, maar je kunt ook avontuurlijk gaan kanoën in de mooie rivier 'de Semois'. Voor wie het niet spannend genoeg is bestaan er activiteiten die onder de noemer klimmen in de Ardennen vallen zoals: abseilen, klettersteig, Himalayabrug en tokkelen Mijn keuze gaat uit naar het klimmen, omdat ik het zelf ben gaan tokkelen in de Ardennen. Het was supergaaf en de spanning gierde door je lijf, want je tokkelde van de ene boom naar de andere boom. Al met al vind ik Bertrix een zeer mooie en schone camping, met hartstikke veel spannende activiteiten en prachtige plaatsjes rondom de camping. Dus houd jij van een mooie en avontuurlijke vakantie midden in de Belgische Ardennen naast Frankrijk en Luxemburg, dan zou ik deze camping zeker aanraden. Ik moest een resecensie schrijven voor school en ik dacht dan plaats ik het hier ook. .
Propere douches en sanitair . Mooi verwarmd zwembad mooie speeltuin. Wel jammer dat er tot heel lang lawaai is op de speeltuin en smorgensvroeg om half 7 al kinderen op de speeltuin lopen te roepen ze zouden dit beter sluiten tot 8 uur smorgens .
Een heerlijke camping. Prachtig zwembad en veel activiteiten ook voor kinderen. Het animatieteam verzorgt tal van leuke activiteiten in het speelbos, zwembad of een levensgrote buikschuifbaan. Dan hebben we het nog niet gehad over de prachtige omgeving en de Belgische biertjes.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid