facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ardenne Residences

Ardenne Residences

Info

Ardenne Résidences, propose une offre unique composée de plus de 200 maisons.

Ardenne Residences heeft een uniek aanbod van meer dan 200 vakantiehuizen.

Geschiedenis

Ardenne Résidences est reconnu pour la qualité de ses services, sa fiabilité, son équité et son intégrité. Market-minded, Ardenne Résidences a fait de l'Ardenne sa spécialité.

Les clients apprécient tout particulièrement le dynamisme et l’écoute dont fait preuve son équipe de collaborateurs. La proximité émotionnelle, en parallèle à la proximité géographique vis-à- vis de notre offre de maisons de vacances, est un élément au centre de nos préoccupations.

L’offre de maisons de vacances, compacte mais complète, permet à quiconque de trouver ce qu’il souhaite. Qu’il recherche un gîte avec piscine, jacuzzi, sauna, ou peut-être même les trois, Ardenne Résidences a de quoi répondre positivement aux attentes de ses clients. De nombreuses autres facilités sont également disponibles dans notre offre.

□ □ □

Ardenne Residences is erkend voor de kwaliteit van haar dienstverlening, haar betrouwbaarheid, haar eerlijkheid en haar integriteit. Market-minded, heeft Ardenne Residences van de Ardennen haar specialiteit gemaakt.

Klanten waarderen vooral het dynamisme en de luisterbereidheid van haar medewerkers. De emotionele betrokkenheid en geografische nabijheid ten aanzien van ons aanbod staat centraal. Binnen ons compact maar compleet aanbod aan vakantiehuizen is er voor ieder wat wils.

Of je nu op zoek bent naar een huis met zwembad, jacuzzi, sauna, of misschien alle drie, Ardenne Residences heeft steeds een antwoord op de vraag van de klant. U vindt binnen ons aanbod nog andere faciliteiten.



"Ardenne Résidences est une entreprise familiale & locale active depuis près de 20 ans dans la location de maisons de vacances en Ardenne.Notre entreprise a pour leitmotiv qualité, fiabilité, équité et intégrité. Elle s’implique aussi bien dans le respect de ses valeurs et dans ses relations avec le consommateur, le propriétaire, les fournisseurs que dans son fonctionnement interne."
Adres: 6941 Durbuy
Telefoonnummer: +32(0)86-210021
Stad: Durbuy
Postcode: 6941


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ardenne residences betrouwbaar, ardennes etape, ardenne residences durbuy, ardennes residences houffalize, ardenne residences ervaring, vakantiehuis ardennen, ardenne residences review, maison de vacances ardennes belges
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toiture Bonjean jean-François Toiture Bonjean jean-François 8 km entreprise générale de toiture charpente
Recensies
Boeken was zo gepiept, contact met backoffice in het Nederlands verliep prima. Het huisje Haute Couture in Dubuy was perfect, alles leek nieuw! De welness, sauna en jacuzi zijn goed gebruikt. Reden genoeg om nog eens terug te gaan.
De boeking en de service communicatie na de boeking liepen perfect en ook de locatie was precies zoals gepresenteerd; mooi huis en zwembad. We hebben genoten van een lang weekend Ardennen.
Bij deze onze dank en appreciatie voor de vriendelijke en professionele afhandeling van onze vakantiehuis-boeking in augustus 2022. Vanaf aanvraag tot afhandeling konden we rekenen op een gepersonaliseerde service. Familie Lowel-Vanderstukken
Prachtige vakantiewoning met al de luxe die je maar kan indenken. Vriendelijk onthaal door de eigenaars!
Heel net, alle comfort, een aanrader voor families al dan niet met kids, voor wie graag wandelt of fietst, ... Sowieso een topper.
We zijn net terug van een fijne week in het prachtige vakantiehuis La Clairiere BSTO-05. Alles was aanwezig, de keukeninrichting de goede bedden te veel om op te noemen en de ruimte in huis is geweldig. De ligging is zo mooi en rustig. Heel erg genoten en zeer aan te raden om daar naar toe te gaan. De omgeving is ook heel erg leuk, veel te doen. We zijn iedere dag op pad gegaan, en kwamen daarna terug in dit geweldige huis, waar we gezellig de haard aan staken. Een plek om terug te komen.
Geweldige week doorgebracht in Huize Affinite te Erezee. Boeking perfect geregeld door een dynamisch team van Ardenne Residences , onze complimenten .
Met een paar vrienden die ik een jaar niet heb gesproken een villa geboekt. 1 week voor de datum word er afgewezen, omdat we te jong zijn 22. Vorm van communicatie ontbreekt. Heb zelf 5x terug moeten bellen voor informatie en dan achteraf te horen krijgen dat het is geweigerd. Gelukkig een supermooie villa kunnen huren bij Ardennes Etappe.
Vriendelijke communicatie, maar wegens last minute beslissing om op reis te gaan, veel gedoe om te bewijzen dat ik betaald had. Foto's nemen van je bankpagina, geld voor het huisje op een andere rekening te betalen dan de waarborg. De ene betaling handig via een QR code, de andere via een overschrijving. Gaf wel wat stress.
Huisje gehuurd met veel dingen die niet in orde waren. Ardenne Residences laat het afweten en reageert niet eens tijdens het verblijf. Daarna wel, maar het blijft bij het vervelend voor je vinden dat je verblijf niet in orde was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid