facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ardelis Chocolatier - Glacier

Ardelis Chocolatier - Glacier

Info

Chocolatier - Glacier & Gourmandises

Geschiedenis

Our fine delicacies are manufacured in a family owned company with an experience of more than 30 years. Luxury, innovation, quality and freshness are combined to shape artisan treasures



"Sinds 1986 wordt het succes van deze fijnproevers chocolatier - glacier verzekerd door vakkennis en perfectie. Het continu vernieuwen en optimaliseren van deze fijne chocolades staat centraal als basisconcept. Creaties, telkens met een subtiel en aangenaam karakter zijn een waar genoegen voor oog en mond."
Adres: Vilvoordsesteenweg 417, 1850 Grimberghen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)2 252 06 22
Stad: Grimberghen
Route: Vilvoordsesteenweg 417
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: IJstaart Grimbergen
Recensies
1 van de beste desserts in mijn leven hier gegeten, de pannenkoeken zijn ook heerlijk. Mooie sfeer en heel lieve volk. 10/10 een aanrader!
Super lekkere pannenkoeken! Gezellig om te zitten, ook in de winter.
Lekkere en grote pannenkoeken. Het ijs was eveneens heel smakelijk. Bij de koffie een heerlijke praline! Vriendelijke bediening door studenten. Wij moesten niet lang wachten.
Leuke plaats voor lekker pannekoek en zalig ijscreme. Ben zelf pateserie van opleiding en dikke 10/10 voor prijs kwaliteit.
Hoewel eerder bekend om hun chocolaterie en roomijs daar een pannenkoek genomen. Super lekker en verzorgd opgediend met wat extra kleine stukjes fruit. Krijgt van mij een uitmuntend!.
Twas echte romige bourbon vanilleijs en verse mango,superlekker... En ook de heerlijke warme krieken met vanilleijs,njamnjam.... Een aanrader.
Super lekker ijs, de verplaatsing zeker waard als je wat verder moet rijden ....
Ijs en pannekoeken,,,wafels slagroom,koffie,thee,,leuke gezellige tuin..vriendelijke bediening..hier kom ik graag
De pannekoeken natur, waren mooi gegarneerd in het midden met wat vers fruit . Superlekker! Ook het ijs is heel goed. Wij van frituur Tast 'oe weten heel goed dat als je nog ni lang bezig bent , eventjes moet zoeken naar de juiste manier van samenwerken zodat alles vlot verloopt. Jullie zijn goe bezig!
Heel mooi interieur en gezellige sfeer. Zowel de pannenkoeken als de ijscoupes waren erg lekker en ook het personeel is enorm vriendelijk en zorgt voor een erg vlotte bediening. Een echte aanrader voor wie een gezellige middag gepland heeft!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid