facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ard'Enjoy

Ard'Enjoy

Info

Balade guidée avec trottinettes électriques en Ardenne belge.
Begeleide rondritten met elektrische steppen door de Belgische Ardennen.

Adres: Neuville-haut 13, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: + 32 471 183344
Stad: Vielsalm
Route: Neuville-haut 13
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: Elektrische step Ardennen, E-step Durbuy, E step La Roche, Elektrische step Hoge Venen, Mud E-step Ardennen, Elektrische step huren Durbuy, Elektrische step Dinant, Offroad step huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport passion vielsalm Sport passion vielsalm 984 meter Heel vriendelijk personeel met top service! Ik had onverwacht problemen met mijn dera...
Travailler chez Center Parcs Les Ardennes Travailler chez Center Parcs Les Ardennes 2 km Offres d'emploi pour Center Parcs Les Ardennes.
Equi Harmony Horsemanship Equi Harmony Horsemanship 4 km Met een gerust hart kan je je paarden hier stallen. Bedankt Didier en co
Camping Camping "Les Neufs Prés" Grand-Halleux 6 km Toffe camping vriendelijk personeel is nu dit jaar het 4de jaar op rij en nog altijd ...
Bike park Baraque Fraiture Bike park Baraque Fraiture 14 km bike park Location de vtt
Recensies
Een geweldige ervaring in de Ardennen! Wij hadden Vero mee als gids. We was geduldig met ons geknoei met de steps en hielp ons goed door het gebied. Hier en daar werd er ook nog wat over de omgeving verteld. Ze zijn erg gastvriendelijk en ik zou ze zeker aanraden!
Super activiteit om samen met vrienden van de mooie omgeving te genieten! Vero is een toffe en bekwame gids! De tocht is mooi uitgezet met veel afwisseling van uitzichten, brede bospaden, singletracks, afdalingen, klimmetjes, riviertjes enz... Met Bernard enkel via mail contact gehad maar dat verliep ook zeer aangenaam! Super ervaring!
We waren te laat door omstandigheden. Toch heel geduldig ontvangen en de tour gemaakt. Zou door naderend donker ingekort worden, maar precies de beloofde 1,5 uur vol gemaakt. Super aardig, behulpzaam en kundige instructrice! 26.11.22 groetjes uit NL!!
Super activiteit, goede gids, een echte aanrader.
Zeer leuke ervaring achter de rug! Bernard doet er alles aan om je een onvergetelijke namiddag te bezorgen. Doe zeker een regenpak of broek aan. Of huur er 1 ter plaatse voor €3, regenlaarzen zijn ook te huur aan dezelfde prijs. Zeer leuk als teambuilding, met een groep vrienden, maar zeker ook als koppel zoals wij hebben gedaan. Normaal gaan er nog anderen mee, maar aangezien er bij ons geen andere boekingen waren, gingen we met zen drietjes op pad met de elektrische steps. Op je rug draag je een rugzak met nogal een zwaardere batterij die zeker ook nodig is. Je mag eerst eens kort oefenen met de step op het terrein, voor je echt de natuur in trekt. Sommige stukken zijn wel wat tricky, maar Bernard houdt zeker rekening met de groep die hij achter zich heeft. Na een rit van ongeveer 1,5 uur kan je nog even napraten en je verwarmen aan een gasvuur met koffie of fruitsap. Communicatie met Bernard verloopt in Frans of Engels. Zeker aan te raden bij een bezoekje aan Vielsalm! PS, Vraag zeker ook een foto achteraf zijn wij vergeten!
Een aanrader: de vriendelijke en geduldige begeleiding is een echte surplus, de gids kent de mooie weggetjes door de streek. We hadden het geluk door een sneeuwlandschap te rijden wat nog een extra bonus was. Reken een volledige namiddag. Je kan een regenpak huren, reservekledij is in het andere geval handig.
Een geweldige ervaring! Prachtig gebied gezien op de steps, super gids David. We komen terug!
Met een groep van 16 personen deze uitdaging aangegaan. Zowel de durvers als de iets voorzichtigere mensen onder ons vonden het heel leuk om te doen. Aangename begeleiders, ontspannen sfeer. De gids deed enorm zijn best om duidelijk nederlands te praten. Een echte aanrader!
Toer van 21 km in de bossen van Vielsalm met All Terrain elektrische steps : FORMIDABELE ACTIVITEIT. Uitstekend materiaal, professionele en vriendelijke begeleiding, prachtig parcours, zeer goede gids die rekening houdt met alle niveaus van deelnemers. Zonder twijfel een van de hoogtepunten van onze vakantie! bedankt ! 6 STARS !!
Heel leuke activiteit voor groot en klein die ik iedereen die in de buurt is, kan aanraden. Zijn geld dubbel en dik waard. En heel vriendelijke begeleiders die je bij aankomst nog een glas aanbieden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid