facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ard'enjoy

Ard'enjoy

Info

Randonnées en trottinettes électriques tout terrain pour tout niveau avec guide à partir de 10 ans.

Adres: Neuville-haut 13, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: +32471183344
Stad: Vielsalm
Route: Neuville-haut 13
Postcode: 6690


Recensies
Met groep van 28 personen geweest. Begeleiding voor, midden en achter in de groep. Om de zoveel tijd werd er gewacht op de achterste personen. Zeer vlotte hoofdbegeleider in uitleg, gepaard met de nodige grapjes. Hij deed zijn werking duidelijk graag en met passie.
Superleuke activiteit! Kundige begeleiding en afwisselend magnifique landschap en paadjes. Zeer aan te raden!
Dit was echt geweldig!!! Gidsen super en spraken ook Nederlands. Echt grote aanrader, ook voor pubers. We gaan nog een keer!
Zeer aangename ontvangst door de zaakvoerder. Goede instructie voor en begeleiding tijdens de gevarieerde rit. Fijne ontvangst met drankje en versnapering na de rit voor wat gezellig napraten. We hadden enkele personen in de groep die mogelijk niet in aanmerking kwamen voor de e-scoot, deze mochten kosteloos proberen en zijn zonder discussie ook geannuleerd. Fijne ervaring van +-2u in totaal. Aanrader in de streek van Vielsalm.
Leuke tocht door de regen gedaan met de e-steps Altijd extra regenkleding aandoen !! En extra voorzichtig zijn voor de gladde paadjes in de regen
Super activiteit om samen met vrienden van de mooie omgeving te genieten! Vero is een toffe en bekwame gids! De tocht is mooi uitgezet met veel afwisseling van uitzichten, brede bospaden, singletracks, afdalingen, klimmetjes, riviertjes enz... Met Bernard enkel via mail contact gehad maar dat verliep ook zeer aangenaam! Super ervaring!
Een geweldige ervaring in de Ardennen! Wij hadden Vero mee als gids. We was geduldig met ons geknoei met de steps en hielp ons goed door het gebied. Hier en daar werd er ook nog wat over de omgeving verteld. Ze zijn erg gastvriendelijk en ik zou ze zeker aanraden!
We waren te laat door omstandigheden. Toch heel geduldig ontvangen en de tour gemaakt. Zou door naderend donker ingekort worden, maar precies de beloofde 1,5 uur vol gemaakt. Super aardig, behulpzaam en kundige instructrice! 26.11.22 groetjes uit NL!!
Super activiteit, goede gids, een echte aanrader.
Zeer leuke ervaring achter de rug! Bernard doet er alles aan om je een onvergetelijke namiddag te bezorgen. Doe zeker een regenpak of broek aan. Of huur er 1 ter plaatse voor €3, regenlaarzen zijn ook te huur aan dezelfde prijs. Zeer leuk als teambuilding, met een groep vrienden, maar zeker ook als koppel zoals wij hebben gedaan. Normaal gaan er nog anderen mee, maar aangezien er bij ons geen andere boekingen waren, gingen we met zen drietjes op pad met de elektrische steps. Op je rug draag je een rugzak met nogal een zwaardere batterij die zeker ook nodig is. Je mag eerst eens kort oefenen met de step op het terrein, voor je echt de natuur in trekt. Sommige stukken zijn wel wat tricky, maar Bernard houdt zeker rekening met de groep die hij achter zich heeft. Na een rit van ongeveer 1,5 uur kan je nog even napraten en je verwarmen aan een gasvuur met koffie of fruitsap. Communicatie met Bernard verloopt in Frans of Engels. Zeker aan te raden bij een bezoekje aan Vielsalm! PS, Vraag zeker ook een foto achteraf zijn wij vergeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid