facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor architectenvennootschap arch_ID

architectenvennootschap arch_ID

Info

http://www.archid.be

Arch_ID bestaat uit een team enthousiaste architecten (M/V) van verschillende leeftijden dat zich toelegt op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande gegeven en duurzaam bouwen.

Geschiedenis

Visie

Arch_ID bestaat uit een team enthousiaste architecten (M/V) van verschillende leeftijden, dit zorgt voor een innovatief, ervaren en energiebewust team.

De architectenvennootschap legt zich toe op architectuur ingeplant in zijn omgeving met respect voor het bestaande en het duurzaam bouwen. Nieuwbouw, renovatie, verbouwing en interieur worden vanuit deze visie gerealiseerd. Herbestemming, lage energie en passief zijn hierbij belangrijke begrippen.

Vanuit dit standpunt heeft het kantoor zich gespecialiseerd in projecten gaande van woningbouw tot appartementen, houtskelet- of massiefbouw.

De ontwerpen staan in het teken van integratie, de verschillende onderdelen van de aanpalende buitenruimte en architectuur vloeien in elkaar. Licht en de energie bewuste gedachte spelen hierbij een belangrijke rol.

De ontwerpen moeten een positief of uitdijend effect hebben op de gemoedsgesteldheid van de mens en de verdere (her)inrichting van de binnenbuitenruimte.

Een constante studie inzake stedenbouw, architectuur en landschapsarchitectuur vormen het fundament om de ontwerpen te structureren! Samenwerking tussen voornoemde disciplines zijn van essentieel belang (zie activiteiten).

Studiereizen zijn een essentiële confrontatie met de grootmeesters en een bron van overleg en discussieplatforms binnen het kantoor.



"Alle arch_ID ontwerpen zijn op maat van de klant gemaakt en in 3D gepresenteerd. Zodat deze leesbaar zijn voor iedereen.Bij de uitvoering van het project zorgen onze architecten voor een totaal begeleiding en ontzorgen de bouwheer, indien gewenst."
Adres: Gentstraat 42, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 09/380.47.68
Stad: Deinze
Route: Gentstraat 42
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Werken als Architect in het buitenland, AB architecten, Haalbaarheidsstudie architect, Architect vacatures, Vacature Architect Limburg, Architect assistent, Vacature architect Leuven, Vacatures Ingenieur Architect
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Femkes koffie magie Femkes koffie magie 77 meter Super goeie barista. Je voelt je er meteen thuis.Eten: 5/5
Croissy Deinze Croissy Deinze 93 meter kom hier geregeld met mijn vriendin een broodje eten, soms ook wat meer dan 1tje :p m...
Remmerie's Remmerie's 99 meter Prachtige. Studio die als praktische showroom fungeert voor het bed up systeem
Djoelsink Djoelsink 300 meter Top meer kan er hier niet over gezegd worden
Schilder- en decoratiewerken De Baets Schilder- en decoratiewerken De Baets 342 meter Omdat ik het gewoon leuk vind
ViaVélo fietskoerier Deinze ViaVélo fietskoerier Deinze 391 meter Voor een levering van kleinere volumes goederen, pakketten en documenten kan je gerus...
Padeo dienstencheques Deinze Padeo dienstencheques Deinze 430 meter Supervriendelijk aan de telefoon! En direct actie ondernomen!
Het Groot Verzet Het Groot Verzet 470 meter Mooi terras, jammer van de bediening, heel lang moeten wachten......
Andrehazesjrdeinze Andrehazesjrdeinze 538 meter
MEIKEPUT MEIKEPUT 659 meter Vanaf 01/06/2015 zal ik onder MEIKEPUT fotograferen, schilderen, ontwerpen (ook tatoe...
Residentie Zilvermeers - Deinze Residentie Zilvermeers - Deinze 673 meter Huiselijke sfeer met bewoners die samen met de woonassistente echt met elkaar begaan ...
Boom&verhardingswerken thomas Boom&verhardingswerken thomas 810 meter je kan bij mij terecht voor: snoeien en vellen van bomen terrassen en opritten
Eddy's glasatelier Eddy's glasatelier 810 meter Zeer gezellige, zomerse buitenbar tussen het groen. Leuke drankenkaart met uitzonderl...
Foodkiosk Foodkiosk 992 meter "Privé catering & events"
Vaburama Vaburama 1 km Zeer goed bedrijf waarbij mooi materiaal geleverd wordt en een goede naservice heeft
Tupperware Tupperware 1 km
Stockverkoop Deinze Stockverkoop Deinze 1 km Stockverkoop merkschoenen in Deinze. Dames- en herenschoenen -30% en -50%. vrijdag 2...
Trappen Van Hoo Trappen Van Hoo 2 km Komt hun afspraken na :
Recensies
Fijne samenwerking met dit architectenbureau tijdens onze verbouwing/uitbreiding. Ondanks de moeilijkheden in de bouwsector waakten ze over de stiptheid van de werken, goed advies en zorgden ze voor betrouwbare ondernemers. Een goede communicatie hielp ons de werken perfect op te volgen. Topbureau!
We bezochten de woning van architect-vennoot Sara op de Vlaamse Renovatiedag. We werden hartelijk verwelkomd in haar unieke huis. Het is een mooi voorbeeld van hoe een oude woning energetisch kan gerenoveerd worden tot een moderne lichtrijke woning, met behoud van het oorspronkelijke karakter. Een knap staaltje architectuur! Dit vinden we ook terug in de andere projecten van Arch ID. Dominique en Sara zijn architecten die hun job met passie uitvoeren en de klant op een aangename en correcte manier behandelen. Dus zeker een aanrader voor iedereen die van plan is om te verbouwen!
Zeer goede samenwerking met mijn nieuwbouw met Stefanie van Arch Id
Zeer goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid