facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Architecten Hofmans bvba.

Architecten Hofmans bvba.

Info

ALL ARCHITECTURALE DESIGN

Geschiedenis

Architectenkantoor



"Gestart in 1974 is Architecten Hofmans gespecialiseerd in nieuwbouw alsook verbouwingen in de de particuliere woning en appartementsbouw van zowel hedendaags, moderne als klassieke bouwstijlen naar de wensen van de bouwheer."
Adres: Korte Weversstraat 26, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0479653450
Stad: Lebbeke
Route: Korte Weversstraat 26
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Architect moderne woning, Interieurarchitect Lebbeke, Elke Architectuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ybis Ybis 80 meter Goede afspraken, prima contact, werkt heel netjes en nauwkeurig. Denkt mee na over he...
Reid | Senepart | architecten. bvba Reid | Senepart | architecten. bvba 896 meter www.reid-senepart.be
Recensies
Met Koen Hofmans was het prettig samenwerken. Hij en zijn team werken punctueel en met veel kennis van zaken. Zij waren ook onze gids in het kiezen voor de beste materialen en betrouwbare partners om onze nieuwbouw te realiseren.
Wanneer je fan bent van een moderne bouwstijl is Architecten Hofmans the place to be. Koen luisterde heel aandachtig naar onze wensen wat ervoor zorgde dat er aan het voorontwerp bijna niets meer gewijzigd moest worden. Koen zijn ontwerpen zijn goed doordacht en hij heeft oog voor detail zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens ons bouwproject was Koen steeds vlot bereikbaar en had hij op al onze vragen een antwoord. Koen zorgde er ook voor dat alle aannemers op tijd konden beginnen wat zorgde voor een vlotte bouw. Hartelijk dank bij het realiseren van onze droomwoning!
Architecten Hofmans werd ons aangeraden door vrienden en kennissen. Van in het begin goed ontvangen door Koen en zijn team. Nadat we ook andere architectenbureau's aangesproken hadden voor offertes zijn we toch op die van Hofmans ingegaan omdat we meteen een goed gevoel bij hen hadden en een realistisch beeld kregen van wat wel en niet mogelijk was binnen ons budget. De kostenraming was zo goed als volledig in lijn met wat we uiteindelijk betaald hebben en er waren dus geen onvoorziene verrassingen. Doorheen het volledige bouwtraject een hele goede opvolging gehad door Koen Hofmans en hij hielp ons steeds bij eventuele probleempjes met aannemers zodat alles utieindelijk tot een goed einde werd gebracht. Wij zijn enorm blij met het huis dat Architecten Hofmans voor ons getekend heeft en waar we nu toch al bijna een jaar in wonen. Moesten we ooit opnieuw bouwen of verbouwen dan kiezen we zeker terug Architecten Hofmans!
Een zeer positieve ervaring met Architecten Hofmans: creatief, technisch goed onderlegd en steeds klantvriendelijk. Vanaf de eerste ontmoeting zaten we op dezelfde lijn. De opvolging van de werken gebeurde naadloos. Wij werkten quasi uitsluitend met aannemers die door de architect werden aangeraden, wat voor een vlotte gang van zaken zorgde. Koen Hofmans of zijn collega's waren steeds vlot bereikbaar, als er problemen waren werden die snel en kordaat aangepakt. Wij raden het bureau van Koen aan iedereen aan!
In zee gaan met het team van Koen was een wijze keuze om ons droomhuis te realiseren. De eerste werken gestart eind juni 2021 en verhuizen midden juli 2022 kan enkel en alleen mits een goede communicatie tussen alle partijen en een correcte opvolging. Bedankt Koen en het voltallige team, en ja, het was leuk om dit project ook zelf zo kort op te volgen.
Positieve bouwervaring achter de rug met architect Koen Hofmans. Tijdens het uittekenen van de woning zaten we op dezelfde lijn, meer specifiek zijn we zeer blij dat Koen een oplossing heeft gevonden om onze wens voor rolluiken in de woonruimtes te combineren met esthetiek. Tijdens de opvolging van de werken was Koen steeds op de werf aanwezig op de cruciale momenten om te controleren en om ons ondersteuning te bieden bij het contact met aannemers.
Goeie verstandhouding tijdens het gehele bouwproces en Koen is zeer goed op de hoogte van gebruik van kwaliteitsvolle materialen. Bij problemen steeds aanwezig en bereid om tot een correcte oplossing te komen voor z'n klant.
als epb verslaggever ongezien efficiënte, aangename en vlotte samenwerking met dit architectenbureau. Aanrader voor elke partner in de bouw: van klant, tot aannemer en studiebureau!!!
Nieuwbouwproject werd uitgetekend naar onze verwachtingen. De bouw werd goed opgevolgd en bij vragen kregen we snel reactie. Een professionele ingesteldheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid