facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Architect Hans Christian Demyttenaere - HCD

Architect Hans Christian Demyttenaere - HCD

Info

Architectenbureau HC Demyttenaere is al sinds 1987 actief in het segment van de exclusieve en stijlvolle architectuur.

Geschiedenis

Architectenbureau HC Demyttenaere is al sinds 1987 actief in het segment van de exclusieve en stijlvolle architectuur. Een architectuur waar geen detail tekort wordt gedaan, waarbij uitstraling en meerwaarde belangrijk zijn.

Het bureau groeide uit tot een belangrijke regionale speler waarvan verschillende projecten uitvoerig gepubliceerd werden.

Hun naambekendheid hebben ze te danken aan de door hun ontworpen, hoogstaande en stijlvolle residentiële en niet - residentiële projecten.
Het grootste deel van de projecten zijn geïnspireerd op een tijdloze architectuur met veel gevoel voor charme, sfeer, verhoudingen en bijzondere aandacht voor details. Een stijl die warmte en geborgenheid uitstraalt. Een stijl die van uw Huis een Thuis maakt.

Zij bieden u de mogelijkheid een totaalproject af te leveren waarbij ook uw interieur- en tuinontwerp kan verzorgd worden. Op deze wijze kan het exterieur en interieur perfect op elkaar afgestemd worden. Bijkomend voordeel is dat u hierbij één betrouwbaar aanspreekpunt hebt om het gehele bouwproject naadloos te coördineren.
De ontwerpen van Architectenbureau HC Demyttenaere ontstaan telkens uit een unieke combinatie van klanten- en programma-eisen gerelateerd aan het vooropgesteld budget en de specifieke bouwplaatsgegevens.

Adres: 't Walletje 104, 8300 Knokke-Heist
Telefoonnummer: +32 50 62 37 79
Stad: Knokke-Heist
Route: 't Walletje 104
Postcode: 8300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piet Bailyu Project Architects Piet Bailyu Project Architects 751 meter Architectenbureau Project laat zich leiden door de overtuiging dat de kwaliteit van o...
Architektenburo.be Architektenburo.be 864 meter architecten
ARCAS Architecture & Urbanism ARCAS Architecture & Urbanism 2 km Projeto feito com excelência e rapidez. As plantas 3D ficaram lindas e o video 3D aju...
BCINT. BCINT. 4 km BCINT Bieke Casteleyn Interior Architecture - Product Design www.bcint.be
ASK-Architects ASK-Architects 4 km Architecture We create it We build it You enjoy it ASK-Architects
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid