facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Archeocentrum Velzeke

Archeocentrum Velzeke

Geschiedenis

Het pam Velzeke stelt een rijke verzameling archeologische voorwerpen tentoon daterend uit de prehistorie, de Gallo-Romeinse periode en de vroege middeleeuwen. Tijdens de educatieve programma's wordt deze verre geschiedenis tot leven gebracht.

Adres: Doolbosweg 2, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 09 360 67 16
Stad: Zottegem
Route: Doolbosweg 2
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Opgravingen Velzeke, Museum Zottegem, Bezienswaardigheden Velzeke, Pam Ename, Velzeke wandeling, Paddestraat Velzeke, Archeologische site Ename, Landschap doorgrond Velzeke
Recensies
Zelfs met de corona maatregelen toch nog goed bezoek aar. Niet te groot en toch informatie genoeg om met de kinderen te doen.
Leerzaam interessant en Lego miniaturen gebaseerd op de Grieken en Romeinen
Dit is een unieke plaats om met jong en oud naar toe te gaan de mensen zijn daar héél vriendelijk en ook naar de kinderen toe hier enkele beelden van wat er in de krokus vakantie te doen met de kinderen
Leuke uitstap met de klas! Gids wist heel veel te vertellen! Voor de kids zeker leuk dat ze het informatieve kunnen afwisselen met een leuk atelier! Het tijdelijk project met lego sprak de kids zeker aan!
Recentelijk vernieuwd archeocenter dat inzet op geschiedenis, archeologie en beleving. Moderne opstelling met veel doe mogelijkheden en educatie. Aanrader.
Interessant om eens te bezoeken, maar veel te veel tekst om te lezen
Mooie tijdelijke tentoonstelling. Interessant.
Ideaal voor met de kids of de kleinkinderen te doen . Wij zijn daar geweest omdat we een duo ticket hadden gekregen na ons bezoek in PAM Ename . Mooie weergave van alle stukken .
Prachtig! Hier kan je onze geschiedenis herbeleven.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Archeocentrum Velzeke.

Zottegem geschiedkundig museum

openingstijden, locatie, vervoer. Doolbosweg 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Archeocentrum Velzeke adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Archeocentrum Velzeke. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Archeocentrum Velzeke delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Provinciaal Archeologisch Museum Provinciaal Archeologisch Museum 60 meter Zeer mooi, interessant en leerrijk museum en vriendelijk personeel. Echt de moeite w...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid