facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arcave

Arcave

Info

Arcave is a Virtual Reality Arcade based in Leuven. You can game in high quality VR in one the four Zones, or just chill out in the Lounge.

Geschiedenis

Arcave is a Virtual Reality Arcade based in Leuven. Enjoy VR in one of the four Zones, or just chill out in the Lounge.



"VR-Blue is a virtual reality arcade in Leuven. You can game in the highest VR-quality at modest prices. We also host teambuildings, birthdayparties, and other group-events."
Adres: Tiensestraat 94, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 00 32 16 41 47 43
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 94
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Virtual reality Leuven, Spellen Leuven, VR Blue Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gaming Lords Leuven Gaming Lords Leuven 1 km Zeer vriendelijk, ruim aanbod en goed advies. Ook de takeaway koffie is zeer goed.
Recensies
Heel gave ervaring. Wij waren met een groep van 4 vrienden, er zijn veel mogelijkheden om samen te spelen. Helaas wat minder om tegen elkaar te spelen.
Ik ben erg blij over de hal waar ik al kan zitten ik ben erg vroeg gekomen maar werd met een hartelijke verwarming binnen gelaten ik ben nu netjes aan het wachten in de halten tot het mijn beurt is zeker een aanrader
Heeel leuk en het is grappig om te spelen je kan veel plezier maken en je kan met je family spelen echt een aanrader.
Zelf geen gamer maar zeer leuk om in groep te spelen! Zou het zeker aanraden voor teambuilding
Personeel was super vriendelijk en behulpzaam! Zeker een aanrader voor jong en oud! Ik kom terug! :
Leuke ervaring, met grote en kleine kindjes... We komen zeker nog eens terug!
Top team die je graag verder helpt. Veel toffe games en uitleg die word gegeven zodat alles duidelijk is.
Het was super leuk, de tijd is voorbij gevlogen. Echt een aanrader
In NO time voorbij gevlogen deze VR ervaring met 4 personen! Zoveel fun gehad. Dit gaan we zeker nogmaals opnieuw doen. Sympathieke uitbater verdient zeker een pluim!
Heel leuke ervaring. De gastheer geeft duidelijke uitleg, en kan ook prima met de wat kleinere kinderen om. Sfeer is relaxt. Zijn intussen 4 keer geweest 2 keer met het gezinnetje, en 2 keer met een groepje kids en gaan binnenkort ongetwijfeld terug! Speltip: QuiVR bleek erg leuk met het gezin met magische pijl en boog je basis beschermen. Onze jongens 11 en 9 vonden "Serious Sam" een alien-shooter ook erg leuk, maar dat is geen aanrader voor kinderen die niet al wat gewoon zijn kan behoorlijk griezelig/bloederig zijn. Dan is "Virtual Paint Ball" misschien eerder aangewezen. Fun gegarandeerd voor alle leeftijden. Voor zover ik begrepen heb, verhuizen ze waarschijnlijk binnenkort naar een nieuwe locatie buiten Leuven centrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid