facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arcadi

Arcadi
"La Brasserie Arcadi, autrefois appelée Arcadi Café, est située dans le centre historique de Bruxelles à l’entrée de la Galerie du Roi dans les Galeries Royales Saint-Hubert. Le restaurant brasserie Arcadi rassemble une clientèle aussi bien locale que touristique ou de bureaux. Sa carte très étoffée propose des produits typiquement belges tels que les moules ou la carbonnade flamande ainsi que des lasagnes, salades et crêpes. Découvrez nos plats de brasserie typiquement belges"
Adres: Rue d'Arenberg 1b Arenbergstraat 1b , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0474 47 14 96
Stad: Brussel
Route: Rue d'Arenberg 1b
Huisnummer: Arenbergstraat 1b
Postcode: 1000


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-22:30
Woensdag: 09:30-22:30
Donderdag: 09:30-22:30
Vrijdag: 09:30-22:30
Zaterdag: 09:30-22:30
Zondag: 09:30-22:30

Recensies
Typisch Brussels café / eetgelegenheid. Nogal rommelig ingericht maar daarom niet minder sfeervol. Wij aten er een kleine hap: kaaskroketjes gevuld met Brugse oude kaas, op een bedje van rucola en peterselie en met een partje citroen. Dat smaakte voortreffelijk. Het sneetje brood erbij daar moesten we om vragen. Als toetje merengue vlaai of frambozen, dan wel een wafel met slagroom zie foto’s. Er viel ergens een bord en bestek op de grond en het duurde wel erg lang voordat iemand op het idee kwam om dat op te rapen. Goeie hap, prima koffie, maar geen uitschieter. Aanrader? Ook vanwege de Brusselse sfeer: zeker wel.
De inrichting is authentiek. Maar: We bestelden 3 x verloren brood, de specialiteit van het huis. Na 3 kwartier kwamen ze ons zeggen dat er nog maar 2 x verloren brood beschikbaar was. Daarna was het nog lang wachten voor onze bestelling er dan eindelijk was.
Een zeer fijne plek in Brussel om te lunchen of koffie te drinken!Eten: 5/5
L’arcadi is een mooi oud café restaurant. Mooie ambiance en heerlijk eten. We hebben de zalm besteld en deze was meer dan voortreffelijk! Heerlijk van smaak en met een mooi rijst bijgerecht. Het was heerlijk en daarna nog een lekker stuk taart. We zijn in dit restaurant prettig verrast door de hoge kwaliteit. Een echte aanrader!
Vriendelijke bediening. Fijne sfeer.Eten: 5/5
Schandalige ervaring, het eten was lekker maar de service beneden alle peil. Naast ons is een koppel verontwaardigd vertrokken zonder gegeten te hebben. Hun eten kwam maar niet op tafel,net als bij ons, anderhalf uur later werden ze bediend met het verkeerde maal. Een goede geste van arcadi uit zou zijn dat ze hun drank gratis kregen, maar zelfs dat niet. Bij ons was het ongeveer hetzelfde probleem. Limo, onhygiënisch, echt een ramp
Bediening liet erg lang op zich wachten. Vergat het drinken van mijn reisgenoot en zat te flirten met vrouwelijke klanten elders op het terras. Keuken zag er niet heel fris uit naast de toiletten in de kelder. De smaak van mijn hartige taart en wortelsoep waren matig en het vlees van mijn reisgenoot was well done i.p.v. medium zoals gevraagd. Wat ons betreft geen aanrader.
Het is even zoeken naar dit café, maar het is zeker de moeite! Heerlijk gegeten, veel variatie op het menu. Zeer vriendelijke bediening. Ondanks de kleine zaak, was het voor hen ook zeker niet de moeite even een aanpassing te doen in de tafelsetting, gezien de grote groep waar we mee waren. Ik zou zeker nog eens teruggaan!
Taart schandalig duur 6,5€. Koffie heel straf. Niet te verwonderen dat hier bijna geen klanten zijn, terwijl alle andere terrassen vol zitten. Was vroeger stukken beter.
Prijs kwaliteit super!!! Toffe garçon!!?
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Arcadi.

Brussel cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Rue d'Arenberg 1b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Arcadi adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Arcadi. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Arcadi delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid