facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arcade Games

Arcade Games

Info

Wij zijn een jong bedrijf dat zich volledig op de arcade games cabinets heeft toegelegd. Nadat we vroeger zelf uren gespeeld hebben met arcade games willen we onze passie nu delen met andere.



"ENKEL OP AFSPRAAK GEOPENDWij zijn een jong bedrijf dat zich volledig op de arcade games cabinets heeft toegelegd. Nadat we vroeger zelf uren gespeeld hebben met arcade games willen we onze passie nu delen met andere en hebben we de perfecte partner gevonden om deze arcades professioneel te ontwikkelen.Doordat de meeste arcade games van vroeger bijna niet meer nieuw te verkrijgen zijn hebben we ons toegelegd op zowel de klassiekers van vroeger zoals Pac Man, Galaga, Donky Kong, enz als de recente games zoals Mortal Kombat, Street Fighter, Killer Instinct, enz. en dit op 1 arcade cabinet.Met oog voor detail, kwaliteit en prijs kunnen we nu verschillende arcades aanbieden tegen een lage prijs."
Adres: Ravels
Telefoonnummer: +32475912262
Stad: Ravels



op zoek naar gerelateerd: Arcade cabinet 2000 games, Game kast, Arcade game kast huren, Arcadekast Batman, Arcade 32 inch, Arcade te koop, Arcade machine huren, Klassieke Arcade games
Recensies
Bruno verkoopt top Arcade toestellen voor een eerlijke prijs! We zijn heel tevreden
Super goede service en de kast is echt prachtig! Een aanwinst voor bij ons in huis. We hebben de kast naar Curaçao laten verschepen en Bruno was heel behulpzaam daarmee. De kast was heel goed ingepakt en op een palet gezet, waardoor de verscheping heel soepel ging. Nogmaals dank!!
TOP firma met TOP service!!! Vriendelijke en vlotte communicatie Levering snel en correct Kortom, ik ben super tevreden!!!! En heel blij met dit stukje Nostalgie Heb reeds mijn 2e kast aangeschaft
Prima communicatie, fijne ontvangst, goede uitleg en belangrijkste van allemaal : waar voor je geld! Digitale flipperkast gekocht die alle verwachtingen invult en zelfs overtreft! Aanrader.
Bij afhaling wordt er veel tijd aan je besteed. Vriendelijke en goede service. Goede uitleg werking kast. Klein probleempje bij thuiskomst maar zeer snel en goed opgelost.
Hallo, prachtige pinball, werkt goed. Prima service bij deze mensen. Dank U, groetjes.
Wat een TOP service! Snelle en vriendelijk communicatie, afspraak snel gemaakt voor levering. Je ziet dat ze dit met zeer veel passie doen. De grafische stickers zijn zeer mooi aangebracht en van hoge kwaliteit/resolutie. Ook de besturingsapparatuur, bekabeling en computer zijn met veel zorg aangesloten binnen in de kast. De software werkt snel en bediening en interface zijn perfect zoals het hoort. PURE nostalgie! Bedankt.
ik ben uiterst tevreden over de kast en de service van Arcade Games. Vorige week gebeld en de dag erna stipt geleverd met perfecte service. We hebben er al heel veel plezier aan beleefd. Bruno en Arcade Games is een absolute aanrader indien je een arcade kast wil kopen! Top service!
Super tevreden van mijn Street Fighter arcade cabinet! Ook het bestellen en leveren ging enorm vlotjes! Top!!
We hebben een arcade kast gekocht voor onze kantine. Arcade- Games.be heeft veel keus en nam de tijd voor onze vragen. Ook bij de aflevering heeft Bruno rustig de tijd genomen om de werking van de kast uit te leggen. De kast ziet er top uit en is al vaak in gebruik. Complimenten voor Arcade-Games.be ! Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid