facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arboral

Info

Boom -en plantenkwekerij Arboral te Erpe-Mere.
Voor zowel zelfstandigen als particulieren.



"Boomkwekerij Arboral is al sinds 1948 uw plantenkwekerij in Erpe-Mere. Ons doel is om u de beste kwaliteitsproducten tegen een eerlijke en correcte prijs aan te bieden.We staan klaar voor tuincentra, groothandelaren, hoveniers en groenvoorzieners uit binnen- en buitenland. Maar natuurlijk ook voor particulieren!In de maand december bieden wij duizenden kerstbomen aan."
Adres: Bossestraat 57, 9420 Erpe, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3253802694
Stad: Erpe
Route: Bossestraat 57
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kerstboomkwekerij België, Groothandel kerstbomen België, Kerstden, Kerstboom Ardennen, Van Geem
Recensies
Heel slechte ervaring gehad bij Arboral. Wij hadden in het voorjaar een 20-tal grotere bomen gekocht, toen na een tijdje bleek dat er 1 niet in knop kwam en geen bladeren begon te krijgen. Wij hebben dit gemeldop een beleefde manier aan Arboral, en toen zei hij doodleuk dat we dat onmiddellijk hadden moeten meldenwat dus onmogelijk is, en dat hij zeker niets wou doen voor ons! En op een heel onvriendelijke en arrogante toon zei hij dan ook nog dat we hem ervan beschuldigden dat hij zijn werk niet goed deed, en haakte in. Los van dit voorval waren de bomen ook niet echt met zorg klaargemaakt, er zaten op verschillende plaatsen beschadigingen op de takken en stammen. En bij 1 van de bomen was een hoofdtak grotendeels afgescheurd. Deze zaken wilden we ook nog melden, maar zijn we niet toe gekomen omdat hij de telefoon opgehangen had. Wij hebben onze les geleerd. Nooit komen wij nog naar Arboral!
Ik had hier een meerstammige plataan gekocht met een wonde , dit moest ik in de eerste 24u gemeld hebben en heb dus nu na een jaar een vrij zieke boom waar ze van Arboral geen enekel verantwoordelijkheid in nemen. Deze kweker verliest hier flink zijn geloofwaardigheid en kan best kerstboombjes verkopen maar is helemaal niet professioneel als het over andere bomen gaat.
Heel vriendelijk en behulpzaam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid