facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arborai

Arborai

Info

Welkom op onze Facebook pagina. Arborai is gespecialiseerd in het verzorgen, snoeien en vellen van bomen. Gevestigd in Halle bedienen wij heel België. Heeft u een vraag aarzel dan niet om contact op te nemen of bezoek onze website (www.arborai.be)



"Wij zijn Jonas en Thor, de tofste halfbroers uit de boomverzorgingswereld. Samen staan wij in voor de gezondheid en veiligheid van het Pajotse bomenlandschap en ver daarbuiten.Je kan bij ons terecht voor het snoeien, vellen, planten, controle & advies van bomen."
Adres: Albert Jambonstraat 40, 1500 Halle
Telefoonnummer: 0472574194
Stad: Halle
Route: Albert Jambonstraat 40
Postcode: 1500


Recensies
Beste, Begin januari drie Corylus Avellana’s laten behandelen door de jongeheren van Arbaroï. Super efficiënt en respectvol gehandeld met aandacht voor de natuur. Prijs/kwaliteit de beste in de markt. Voor elke vraag weten ze wel een oplossing. Nieuwe afspraak reeds ingeboekt voor de zomer voor mijn Juglans Regia’s te laten behandelen. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid