facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arau

Arau
"L’Atelier de Recherche et d’Action Urbaines est fondé en 1969 par des Bruxellois qui revendiquent le droit à la ville et qui partagent la conviction que l’air de la ville rend libre.Protagoniste des luttes urbaines et fervent défenseur de la reconstruction de la ville dans une logique de rénovation du patrimoine urbain, l’ARAU plaide sans relâche depuis plus de 50 ans pour davantage de débats publics et de transparence dans l’élaboration des projets d’aménagement urbains. L’enjeu à l’époque, toujours d’actualité : promouvoir la ville comme lieu de vie volontaire et favoriser un environnement urbain de qualité pour tous les habitants !"
Adres: Boulevard Adolphe Max 55 Adolphe Maxlaan 55 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 219 33 45
Stad: Brussel
Route: Boulevard Adolphe Max 55
Huisnummer: Adolphe Maxlaan 55
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00

Recensies
We genieten altijd van je rondleidingen in het Engels. Blijf alsjeblieft nieuwe tours toevoegen om ervoor te zorgen dat we terug blijven komen. Geweldig bezoek gisteren met Manuel in Schaarbeek.
Manuel gaf ons een hele leuke rondleiding door Brussel. Hij was heel relaxed en vriendelijk, super geïnteresseerd in vragen en had over alle onderwerpen een spannend verhaal klaar. Het maakt niet uit of het een korte stadswandeling is of een hele dag vol architectuurgeschiedenis en anekdotes - met hem en de prachtige stad Brussel aan zijn zijde verveel je je niet.
We waren erg blij met Clara's rondleiding over de wijkpleinen. We ontdekten dat ze een uitgebreide kennis van het onderwerp had en ze maakte het bezoek erg levendig en interessant. Bedankt voor dit zeer mooie moment!
We hebben gisteren enorm genoten van onze rondleiding door Art Nouveau-gebouwen in Schaarbeek met Manuel. Zijn kennis is uitgebreid en hij geniet er echt van om zijn liefde voor het onderwerp te delen. We zagen voorbeelden van het werk van Victor Horta, de jonge Gustav Strauven en Henri Jacobs, minder bekend maar belangrijk voor zijn werk aan gemeentelijke gebouwen, vooral scholen. Ik raad ten zeerste aan om ARAU-tours te bekijken. Geweldig voor zowel de lokale bevolking als toeristen!
Manuel is een relaxte en zeer bekwame gids en kon ons op verschillende locaties kennis laten maken met verschillende onderwerpen. We waren een groep van 26 mensen van een stadsplanningsbureau. Manuel, blijf zoals je bent!
Manuel kan je met zo'n gemak door Brussel leiden dat hij er gewoon van geniet luisteren naar. Vooral als hij "Gossip" vertelt. Gewoon geweldig
ARAU en ecolobobo hebben geen monopolie op stadsvisie en mobiliteit in Brussel. Het is maar een bekrompen visie ver van de werkelijkheid en die vind ik veel te gericht op voetgangers en scooters, zonder een globale visie voor andere vormen van vervoer en gebruikers.
Sterk aanbevolen stads- en architectuurtour! Manuel gaf ons twee spannende rondleidingen over Art Nouveau en de geschiedenis van de stad.
Geweldige tour met Manuel! Zijn blije en opgewekte mentaliteit is een genot. vergeleken met veel saaie toirs waar ik op ben geweest, kan ik het echt aanbevelen
Uitstekende Ateliers over architectonische, historische en technische, ja, politieke aspecten van stedenbouw. Art Nouveau, .. en deskundige rondleidingen of bezoeken aan wijken van Brussel waar de sociaal-economische aspecten van stedenbouw voor de geest en het oog komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid