facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arabelle Meirlaen

Arabelle Meirlaen

Info

"Ma cuisine, je l’imagine comme la vie : belle, goûteuse, croustillante, pleine d’émotions et d’amour..."

Geschiedenis

La cuisine n’est pas une discipline de règles et des lois, à chacun son style. Ici c’est une cuisine de femme, combinaison de mes intuitions et de ma créativité, élaborée en symbiose avec la nature, selon mes cueillettes du moment. Les aromates, fleurs et plantes sauvages seront utilisés selon leurs vertus pour l’équilibre du ventre, qui est votre deuxième cerveau ! Et les produits de la ferme, en souvenir de mon enfance.

Adres: Chemin de Bertrandfontaine, 7, 4570 Marchin
Telefoonnummer: 085 25 55 55
eb.ellebara@ofni
Stad: Marchin
Route: Chemin de Bertrandfontaine, 7
Postcode: 4570


Recensies
Sublieme reis voor zintuigelijk genot! Prachtig kader, in de natuur. Onvergetelijk.
Hoe kan ik beschrijven hoe we onze middag bij Arabelle Meirlaen beleeft hebben? Een culinaire reis van smaken, schoonheid, stijl, magie. In een kader die alles overstijgt. Met een team professionals die je op je gemak stellen. Ze hebben kennis, werken met stijl en ook of en toe wat humor, wat voor een heel speciale sfeer zorgt. Ik kan deze bijzondere namiddag alleen maar aanraden.
Top gegeten op mooie locatie
Niet aarzelen. Gewoon boeken. Prachtig kader. Vlotte bediening met oog voor detail! En vooral, smaakvolle kunst bij elk gerecht! Een topper.
De website gaf me een zeer goed gevoel en had voor 30 oktober willen reserveren doch reeds volboekt. Nu met de corona lockdown is natuurlijk alles afgezegd. Steeds wel op de planning !!!
Zeer fijn dat je bij mooi weer buiten kan zitten. Grote tuin!
Prachtlocatie in de Condroz, originele gerechten met kruiden uit de eigen tuin. Genieten van het vakvrouwschap van mevr. Meirlaen.
Fantastisch decor - gezonde en zeer lekkere gerechten
Een geur, kleur - en smakenfestival. Niet evidente combinaties .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid