facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Arôme à Rome

Arôme à Rome

Info

Restaurant italien, cadre authentique, cuisine ouverte

Geschiedenis

Bienvenue au restaurant Arômes à Rome !
Situé au coeur de la Grand'Place dans le magnifique petit village d'Ham-Sur-Heure, nous vous accueillons
dans un agréable cadre alliant moderne et authentique.
Notre cuisine se dévoile et évolue au fil des saisons et de nos inspirations.
Sur place ou à emporter, nos pizzas ne manqueront pas de vous ravir.

Adres: Grand Place 16 , Ham-sur-Heure-Nalinnes 6120, BE
Telefoonnummer: 071 22 01 20
Stad: Ham-sur-Heure-Nalinnes
Route: Grand Place 16
Postcode: 6120



op zoek naar gerelateerd: arome a rome carte pizza, au petit moment, arome a rome pizza, livraison pizza ham sur heure, restaurant ham sur heure, arome a rome menu, pizzeria nalinnes centre, restaurant chinois nalinnes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Castelli Villa Castelli 4 km <span class="f5axBf"
Recensies
Ik heb onlangs wat tijd doorgebracht met mijn lieveling in Arômes in Rome en waardeerde de kwaliteit van de keuken. De gerechten waren goed bereid en smakelijk, hoewel ik ze een beetje prijzig vond voor pastagerechten. Ook vond ik de gerechten iets te zout, maar dat kon mijn algehele smaakbeleving niet bederven. De ambiance van het restaurant was aangenaam en het personeel was attent en vriendelijk. Ondanks de kleine gebreken raad ik Arômes in Rome aan voor een kwaliteitsvolle eetervaring.
Bent u op zoek naar een gezellige plek met de zekerheid dat u zich van begin tot eind kunt vermaken? Aarzel niet !! Thuis aan de top, de eigenaar en het personeel zijn erg zorgzaam! Kleine hapjes, perfect Voorgerechten en gerechten, met een vast menu maar vooral betere suggesties dan de andere! En de toetjes... Laten we het er maar niet over hebben ! Vaak teleurgesteld om niet genoeg honger te hebben om alles af te maken! Kortom, een echte aanrader!! Een extraatje ja nog een!, de bar "Le Vingt", pal naast de deur, laat je toe om je avond in stijl af te sluiten, met een van de vele en heerlijke cocktails op de kaart Tot snel !
Een geweldige ontdekking! Na een goede spritz deelden we een antipasti om 4 uur. Vier verschillende gerechten en allemaal zeer tevreden. Perfect gekookt vlees. We zullen zeker terugkomen.
Ik heb een geweldige tijd gehad. Zeer aardige en zorgzame eigenaar. Heerlijke gerechten. Ik zal teruggaan
Zeer redelijke prijs, zeer aangename plek, supervriendelijk personeel, een pizza zoals ik zelden elders heb gegeten. Ik raad deze plek echt aan?
Een heel leuk adres om te ontdekken! Kwaliteitsproducten, vriendelijke service en een aangename sfeer. Een toevoeging die overeenkomt met de plaat. We komen terug, vooral omdat de pizza's er ook erg goed uitzagen Eten: 4/5
Lang geaarzeld om commentaar te geven, maar ik zou niet willen dat anderen teleurgesteld worden. Laten we beginnen met de pluspunten: - Echt aardig personeel! - Zeer goede binnenkomst. Ok, mega duur maar erg goed 32 ballen, wat? De minpunten nu: - Eindeloze wachttijd. - 19 euro voor een carbonara pastagerecht. 19 kogels, serieus? Voor deze prijs wil ik hele lekkere pasta... Maar in mijn geval was het... Walgelijk. Spek waar vet uit sijpelde, saus die letterlijk geen smaak had... Kortom, ik voelde me beroofd. Ik had geen idee dat het mogelijk was om zo'n basisgerecht te missen. Heb ik je trouwens al verteld over de 19-ball dish? - Over stelen gesproken, we hebben een liter wijn besteld. Dus laten we samen rekenen. Met een kan van 1L konden we 6 klassieke glazen wijn maken. Maar. Eén glas = 12,5 cl. Dus 6 x 12,5 cl = 75 cl, toch? Dat is wat ik het personeel vertelde dat me verzekerde dat het 1 L was. Ja - Pizza's om ook te vermijden. Kortom, niet mijn soort zout zijn, maar ik raad dit restaurant absoluut niet aan, of zo, ik had echt pech die dag. Kortom, ik raad het absoluut af. Kijk ergens anders.
Heel leuk restaurant met italiaans.. en franse klanken.. alles is onder controle, goed en mooi.. wij komen zeker nog eens terug..Eten: 4/5
erg teleurgesteld in dit restaurant Ik zal niet teruggaan we bestelden een voorgerecht dat we nooit hebben ontvangen
Voorgerecht 3 sinaasappelpisang, 1 met doorschijnend sap 1 met normaal sap en 1 met pulp Canole dessert met appelcompote? De tafels zijn weg!!! Meer dezelfde richting!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid