facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AquaWell Solutions

Info

Because your satisfaction is our priority.
Our After-Sales Service offers maintenance contract or occasional maintenance of Wellness Whirlpools @ Spa's



"Zoekt u een specialist in eigen gemaakte hydro massagebaden op maat? Welkom bij Aquamass in Leuven. Bij ons kunt u massagebaden laten maken op maat, vindt u Spa/jacuzzi’s en sauna’s. Naast het plaatsen van Spa/jacuzzi’s en sauna’s realiseren wij ook uw complete wellness @home. U kan bij ons massage baden en Spa/jacuzzi’s uittesten in onze privé testruimte, maak uw afspraak. Aquamass heeft zijn eigen gamma aan onderhoudsproducten via zijn webshop. Aquamass uw wellness specialist since 1978."
Adres:
Telefoonnummer: 0477049788
Stad: Wilsele


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Recensies
Premium produkt gekocht bij aqaumass met al heel snel een technisch probleem. Een maand na melding eindelijk een technieker over de vloer gekregen. Ondertussen opnieuw een maand later zonder enige respons proactief of reactief op mijn emails of telefoons op 29/04 krijg je nog altijd de boodschap dat aquamass terug bereikbaar is vanaf 23/04, zonder verder gevolg. Zeer zwakke service voor een wellness-produkt van tegen de 7000 EUR.
Vriendelijke en professionele mensen!
Zeer vriendelijk ontvangst
Dames en heren is uw bedrijf niet bereid om het materiaal te leveren waarvan wij al de helft vooruit hebben betaald? Niemand van jullie neemt de telefoon op, wat moeten we van jullie gedrag vinden? Er wordt niet gereageerd op e-mails. Geen interesse in het verkopen van materiaal? Wil je klanten afzetten? Luxaqua uit Manternach in Luxemburg Dames en heren Ik heb u meerdere keren gebeld en gevraagd naar de levering van het materiaal van Devis 2021/717. De collega van wie ik dit aanbod kreeg is telefonisch niet meer te bereiken. Uw collega aan de telefoon verzekerde mij meermaals dat het materiaal op voorraad was en zonder problemen geleverd kon worden. Er werd mij altijd beloofd dat ik teruggebeld zou worden. Dit is nooit gebeurd. We hebben al 50% van de prijs betaald. De eerste levering zou voor Kerstmis moeten plaatsvinden. De tweede levering was beloofd voor de eerste week van januari. Vorige week zou de derde levering moeten plaatsvinden. Tot nu toe heeft het materiaal ons niet bereikt. Wanneer kunnen we de levering verwachten? Wat is het probleem als dit voorraad is?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid