facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquaphia

Aquaphia

Info

American-infused private sauna offering an easy escape from reality. Book now at www.aquaphia.be

Adres: Hoog kallostraat 40, 9120 Kallo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 032966008
Stad: Kallo
Route: Hoog kallostraat 40
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Privé sauna Melsele
Recensies
Gisteren de San Francisco unit bezocht. Wat een geweldige unieke ervaring. Het is er heel proper, alle elementen zijn perfect van temperatuur. Zitjes overal, heerlijk beschutte tuin overal aangename relaxmuziek. En dat alles in een fijne privesfeer. Kortom, een plek waar ik nog zeker vaker naar terug zal keren. En als kers op de taart, een hele vriendelijke behulpzame eigenaar. Het is er gewoon top.....
Heel behulpzame meneer. Alles tip top in orde. Derde keer dat we hier zijn geweest steeds relax buiten gekomen. De jacuzzi is zalig van temperatuur.
Heel slechte ervaring met deze sauna. Lastminute geboekt en hiervoor 140 euro betaald. Jammer genoeg was het dit zeker niet waard. Bij het binnen komen in de sauna was het al geen aangename temperatuur. In de jacuzzi was het ook niet warm en maar 32° terwijl deze temperatuur normaal gesproken 38° zou moeten zijn. In de lavabo lag nog haar van de vorige bezoekers, tot daar aan toe. In het toilet lagen ook nog resten en stoelgang aan de rand van de toiletborstel. De muren zaten vol met vocht, spinnenwebben in de hoeken en hoe meer we verder keken hoe erger het werd. Na een half uur besloten we dan ook om het saunabezoek stop te zetten en de uitbater hierover aan te spreken. Deze wou geen tegemoetkoming doen en was ook niet gediend met feedback van zijn gasten.
Ik en mijn partner zijn langs geggaan, en zeer content ervan! We gaan zeker terug! Het is proper en heel mooi! Heel klantvriendelijk.
Zeer vriendelijk en correct ontvangst. Alles was aanwezig wat er moet zijn. Geen klachten over temperatuur alles was zoals het hoort te zijn
Al jaren mijn faforiete welness sauna! Alles op en top! Altijd geslaagd! Vandaag weer. * Super vriendelijke eigenaar * Alles altijd tip top in orde * Proper/verzorgd * Waard voor je geld In kort gezegd: dikke 10/10 Een echte aanrader!!!!
Slechte ervaring gehad in deze sauna. 150€ betaald voor een sauna die niet op temperatuur was, het was koud in de volledige ruimte, en nadat we zijn gaan klagen kregen we te horen dat de energiekosten te hoog zijn. Dan moet je maar ook geen sauna openhouden. Vonden het ook al vreemd dat we eerst moesten betalen. Ons zie je hier nooit meer terug. Meneer had ook geen schaamte om ons uit te maken dat we anders terug naar Turkije moesten gaan omdat het daar warmer is dan hier, wat een zaakvoerder!!
Deze wellness is ok. Je hebt alles wat je nodig hebt maar het water is idd te koud dit kunnen ze ondanks strenge reglementering melden op de site. Meneer is enorm vriendelijk en begeleid je heel goed naar de wellness en legt alles netjes uit. Sommige stukken in de wellness zijn wat verouderd en zijn aan vernieuwing toe hoekjes van de ruimte. Verwacht een werkende basis wellness.
Heel verzorgd en netjes. We hebben daar als koppel een hele fijne tijd gehad.
Zeer teleurstellend. Het was er koud en helemaal niet proper. In het stoombad lag gewoon vuil en schimmel in de hoekjes. De matten waren ook vuil. Dit gemeld en werd gelijk tegengesproken. Hier zien ze ons nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid