facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AquaMotion Hasselt

AquaMotion Hasselt

Info

Het meest efficiënte, leukste en veiligste sportprogramma op de markt. Gratis proefles. Bel 011/371986
Ook Kinépraktijk en aquatherapie op voorschrift.

Geschiedenis

AquaMotion is een zeer efficiënt programma omdat er meer spieren gelijktijdig in beweging worden gezet en men de spieren intensiever kan belasten zonder te overbelasten, dan bij sporten uit het water.
AquaMotion is ook anders dan gewone aquagym. Doordat men in een diep bad werkt dmv. een drijfvest en niet op een bodem kan staan zoals bij aquagym gebruikt men constant de buikspieren om het evenwicht te kunnen bewaren. Dit is ook goed bij rugklachten.
Om resultaat gericht te kunnen werken raden wij u aan om minstens 2x/ week te sporten. Ook al is AquaMotion zeer efficiënt, bij 1x/ week is de rust (6 dagen) te lang, en men verliest grotendeels het opgebouwde resultaat hierdoor. Bij 2x/ week heeft men nog maar 3 dagen rust, en dit is een enorm groot verschil in het trainingseffect. Het resultaat van de vorige training blijft grotendeels behouden en het effect van de volgende training zorgt voor een opbouw van het trainingseffect. 3X/ week zou ideaal zijn. Maar dat moet natuurlijk ook haalbaar zijn in de planning.
Om nog sneller resultaat te kunnen boeken, kan u overwegen om het principe van High Intensity Interval Training (H.I.I.T.) toe te passen. Dit programma duurt maar 20min, en wordt opgebouwd door korte maar zeer intense oefeningen waartussen bijna volledig wordt uitgerust. Hierdoor spreekt men een hoger percentage van de spieren aan (90% ipv 30-40% bij duurtraining zoals joggen), waardoor het lichaam chemische systemen in gang zet die men bij een gewone training niet kan activeren. Hierdoor is het trainingsresultaat nog groter. Het verbetert de stofwisseling, de bloedwaardes (bijv. insulinegevoeligheid), de doorbloeding van de spieren (met een lagere bloeddruk), vetcellen worden gemakkelijker afgebroken, enz... Wel moet men al een beetje een basisconditie hebben en geen grote lichamelijke problemen om dit programma te kunnen aanvatten. Het voordeel van H.I.I.T. bij AquaMotion is, dat het veel veiliger is dan H.I.I.T. uit het water. Men heeft veel minder risico's op overbelastingen en kwetsuren. AquaMotion is dan ook ideaal voor H.I.I.T.. Het is het meest efficiënt en het veiligste programma op de markt.
Mocht u lichaamsklachten hebben dan kan het programma ook individueel en specifiek worden aangepast aan de beperking. We hebben speciaal aangepaste programma's voor rugklachten, spierletsels, of gewrichtsproblemen.
Ook kan u medisch revalideren op voorschrif van een arts bij AquaMotion, bij onze kinesist Cedric Slock. Dit zowel via manuele kinesitherapie en oefentherapie, aangevuld eventueel met aquatherapie.
Probeer alvast eens een gratis proefles. Hiervoor kan u een afspraak maken op 011/371986.

Adres: Kempischesteenweg 434, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/371986
Stad: Hasselt
Route: Kempischesteenweg 434
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Aquagym Hasselt, Aqua motion, Aqua Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qlife Hasselt Qlife Hasselt 219 meter Alles aanwezig om u bezig te houden. Ook een sauna , infrarood en stoombad maar die i...
Bodyzone Hasselt Bodyzone Hasselt 405 meter Ervaar deze belevenis ... Top !!!
Your Body Coach Your Body Coach 453 meter Heel tevreden over de motiverende begeleiding van mijn personal trainer Ben en de pro...
Limburg Lizards Limburg Lizards 529 meter Hasselt BT en Basket Lummen stappen in een samenwerkingsverband met 6 meisjesploegen ...
KHO Heide Hasselt KHO Heide Hasselt 1 km Fijne club met een groot hart voor de kinderen!
Kinesitherapie Sophie Van Hoey Kinesitherapie Sophie Van Hoey 1 km Super professionele begeleiding !!! Met zeer goede resultaten !!!
Hasselt STIX Veldhockeyclub Hasselt STIX Veldhockeyclub 1 km Veldhockey club in Hasselt sinds juni 2012 met 375 spelende leden.
TC Tenkie TC Tenkie 1 km Is een grote tennisclub geworden van Limburg!
RC Hades Kiewit Hasselt RC Hades Kiewit Hasselt 1 km Mooie kantine. De zit tribune is wat aan de kleine kant en als ge op de 1ste rij zit,...
Sportcentrum Kiewit Sportcentrum Kiewit 1 km Welkom in Hasselt!
Hades BBC Hades BBC 1 km De basketploeg van Kiewit (Hasselt) http://www.hadesbbc.be/
Kinepraktijk Carla Liebens Kinepraktijk Carla Liebens 2 km Bij Kinepraktijk Carla Liebens kan u terecht voor gespecialiseerde kinesitherapie en ...
VVW Hasselt VVW Hasselt 2 km Beste club! Heel toffe ervaring gehad tijdens de jaarlijkse kajakkampen. Ik raad het ...
Go4Ice Go4Ice 2 km Een jong en dynamisch kunst- en synchroonschaats team… Voor prille volwassene… Tot ac...
Ice4ever Ice4ever 2 km Enthousiast en dynamisch kunst-en synchroonschaats Team. Recreatief schaatsen in lesv...
KPM skate - Skateboardinitiaties Kapermolen KPM skate - Skateboardinitiaties Kapermolen 2 km Absoluut makkelijkste review om te schrijven: Bevlogen, sterk gemotiveerde, enhousias...
Waterpolo Hasselt Waterpolo Hasselt 2 km Waterpolo Hasselt
Recensies
Een aantal weken geleden met mijn vrouw voor het eerst hier komen sporten. Deze sport is niet te onderschatten! Marc is een zeer betrokken leraar die je van A tot Z begeleidt.
Ik wordt er goed en vriendelijk behandeldvdoor Kinesitherapeut. Ook uitbater Marc is heel vriendelijk. In het bad nam ik geen foto's... Geen toestel bij de hand namelijk
Koffieklets tijdens het verantwoord bewegen of hardcore doelen halen.. het kan er allemaal, professionele begeleiding inbegrepen. Mij krijg je hier niet snel uit het water.
Een aangename en veilige plek om ongestoord aan je gezondheid te werken. Het computergestuurde programma helpt je om te blijven trainen. Daarnaast helpt de trainer je om je oefeningen te finetunen.
Ik ga er naar toe voor aqua terapie en revalidatie van het plaatsen van een schouder arm prothese. Maar je kan ook Aqua gym doen.
Fijn concept waar je zonder blessures aan je conditie werkt en persoonlijk begeleid wordt aan een correcte lichaamshouding te werken.
Geweldige ervaring met de tofste sport die ik ooit heb gedaan. Goede en persoonlijke begeleiding in een gezellige kleine groep. TOP!
Persoonlijke begeleiding aquamotion in water héél leuk en doet degelijk wat aan correctie v je model
Niet enkel voor fitness maar ook voor revalidatie. Aanrader
Deugddoende sportplek met vriendelijke begeleiding, Fanny
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid