facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aquality

Info

Groothandel gespecialiseerd in verse vis, schaal/schelpdieren en diepvriesproducten.

Société specialisée en poisson frais, crustacés et produits congelés.

www.aquality-sprl.com

Geschiedenis

PASSIE VOOR HET PRODUCT
Aquality is een familiale vennootschap met vaste werkkrachten. Al onze medewerkers zijn één voor één kenners en hebben een hart voor het product en de zaak.

KWALITEIT STAAT VOOROP
Zoals de naam Aquality onthult, is de kwaliteit onlosmakelijk met het bedrijf verbonden. We kopen dagelijks verse vis van de visveiling, controleren die grondig en ze worden ook onmiddellijk gekoeld. Hierdoor bieden wij u kwaliteit voor een scherpe prijs aan.

Ook dankzij de gunstige ligging aan de visafslag in Zeebrugge, komen de producten bovendien nooit in aanraking met de buitenlucht. Daardoor is een optimale versheid en kwaliteit gegarandeerd.

Naast de verse en diepvriesproducten behoren ook de exclusieve visspecialiteiten tot ons assortiment, zoals vis-terrines en ganzenlever van Clos de Charlemagne.

UW WENSEN BESPREEKBAAR
Of u nu kiest voor een product dat geen enkele bewerking heeft ondergaan, of voor een vis die klaar is voor consumptie, wij bieden voor elke doelgroep wat wils. Het bewerken of fileren van de vis is in de meeste gevallen gratis, maar ook ontschubben en ontgraten berhoren tot de mogelijkheden. Geef gerust uw wensen door.

Indien u vragen heeft over een bepaalde vissoort of hoe u deze moet hanteren in een gerecht... stel ze gerust. Wij denken heel graag met u mee.

SNELLE LEVERING
Aquality heeft een grote klantenkring opgebouwd in geheel Wallonië, de kust en omstreken. Zelfs in de meest verre uithoeken van dit verzorgingsgebied kunt u rekenen op tijdige en betrouwbare levering. Als visgroothandel weten wij natuurlijk dat deze factor uitermate belangrijk is voor de horeca.

Aquality staat voor passie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vele restaurants, viswinkels, groothandels, scholen en ziekenhuizen gingen voor deze punten met ons in zee. Ook u kunt bij Aquality terecht voor de beste zeevruchten en visspecialiteiten.

Adres: Golf Van Biskajestraat 211-212, Zeebrugge
Telefoonnummer: 050559911
Stad: Zeebrugge
Route: Golf Van Biskajestraat 211-212


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquality Viskwekerij, Edimus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knokke ICED Knokke ICED 238 meter Dit is een bedrijf die mensen in't zak zet. We zijn hier gegaan om droogijs te kopen,...
OCTA+ Zeebrugge OCTA+ Zeebrugge 693 meter Geopend tot 20u op zondag. Komen er toe om 19:30 alles al toe, niks open.. Als jullie...
Nordpesca Europe NV Nordpesca Europe NV 759 meter Leve de verse vis
hisound hisound 885 meter Alles perfect in orde, goede service!
Resicare Resicare 933 meter Gespecialiseerd in vakantietoezicht, dierenoppas en schoonmaak. Service met een hart...
Hoppe Maritime Group Hoppe Maritime Group 2 km Super ontvangst
CSP Zeebrugge Terminal CSP Zeebrugge Terminal 3 km Tegenwoordig een fijn adres om te komen. Alles netjes aangegeven. Op de tijden dat ik...
Recensies
Top kwaliteit en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid