facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aqualife Nv

Aqualife Nv

Info

Aqualife is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk aquaria, meubels, filtersystemen en alle toebehoren. Koop uw aquarium rechtstreeks uit het fabriek!

Adres: Europalaan 9, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: +11647986
Stad: Overpelt
Route: Europalaan 9
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aquarium op maat prijslijst, Aquarium op maat Groningen, Inbouw aquarium muur, Ingebouwd Aquarium, Aquarium kast op maat, Aqualife webshop, Aquarium op maat België, Aqualife Felix
Recensies
Fantastische persoonlijke service, super habitat voor frontosa tank , laag onderhoud filter, #happyfish
Geweldig mooi familiebedrijf dat echt vakwerk aquariums en bijpassende meubels maakt. Ook voor ons eigen mega maatwerk project lijken ze de assende oplossing te kunnen bieden.
Wordt vriendelijk en professioneel te woord gestaan.
Hoge kwaliteit aquaria! Ik ben ontzettend tevreden over zowel het product mooie hoogwaardige designs als de service! Ze leveren zelfs in het centrum van Amsterdam : Iemand die op zoek is naar een luxe aquarium, this is the place to be!
Vriendelijk personeel. Goede uitleg gekregen. Er zijn problemen geweest bij de levering , maar deze zijn ook allemaal zeer correct opgelost. Ook bij problemen staan ze voor u klaar. Niet twijfelen. Aquarium op maat 1 adres.
Super mooi aquarium met prachtige afwerkingen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijke en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid