facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AquaDri

AquaDri

Info


Filterbouwer voor vijver,zwembad,landbouw en industrie. Verdeler van gezonde Japanse Koi. Wateranalyse en microscopisch analyse mogelijk.



"Filterbouwer voor vijver,zwembad,landbouw en industrie. Verdeler van gezonde Japanse Koi. Wateranalyse en microscopisch analyse mogelijk."
Adres: vinktstraat 20a, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 477343496
Stad: Tielt
Route: vinktstraat 20a
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: MALAMIX 17 UV lamp uitzetten, AquaDri Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof ter Beexschen Hof ter Beexschen 5 km "Bij Hof ter Beexschen worden paarden getraind op een professionele manier om ui...
Aqua-man Aqua-man 7 km onderhoud/herstellingen op uw waterverzachter of ontijzeraar , evenals verkoop en ins...
Recensies
No-nonsens uitleg, zeer goede installatie, betaalbaar in zijn klasse, kortom, echte aanrader voor wie zijn vissen graag goed behandeld!
Zeer goed ontvangen geweest .qua water filtratie 1 adres .Waren tenminste verkopers die uitleg willen geven .Zeer vriendelijk .kregen spontaan iets te drinken aangeboden gekregen.Mooie vissen.
Gepassioneerde uitbaters. Tom legt zich toe op techniek en waterkwaliteit en Inge staat in voor de vissen en de gezondheid ervan. Recent werd ook de buitenomgeving op Oosterse wijze ingekleed en verscheen een mooi artikel in Koi 2000.
Top! Top ! Top ! Geen minpunten, gewoon een uitstekende zaak!
mooie en gezonde vissen, vriendelijk uitbaters die graag klaar staan om u te helpen. gewoonweg TOP !!
Al met veel mensen gepraat over wat moet .... voor het eerst zo mensen ontmoet die met zoveel passie en uitleg de klant vertrouwen geeft
Top zaak! Zeer veel mooie en betaalbare Japanse koi voor ieder budget die door Inge en Tom zorgvuldig zijn uitgekozen in Japan. Inge zorgt dan ook dat ieder visje die de zaak verlaat parasiet vrij is! Top zaak, zeker een aanrader!!
Ben heel tevreden van mijn aankoop
Vriendelijke ontvangst gelijk altijd topmensen
Kort: Top mensen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid